sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » Alimentarea cu apă potabilă va fi sistată în Sebeș din cauza unei defecţiuni pe strada Dorobanţi. Se estimează că defecţiunea va fi remediată în această după-amiază

Alimentarea cu apă potabilă va fi sistată în Sebeș din cauza unei defecţiuni pe strada Dorobanţi. Se estimează că defecţiunea va fi remediată în această după-amiază

Publicat în 19.02.2017 la ora 13:27

Vă informăm că în dimineața zilei de astăzi, 19 februarie 2017, în jurul orei 06.00, a fost semnalată o defecţiune la reţeaua de alimentare cu apă curentă pe str. Dorobanţi, intersecţie cu strada Griviţei, din municipiul Sebeş.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale APA CTTA Sebeş şi ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constat o fisură la îmbinarea între vana montată la începutul lunii noiembrie (atunci când a fost consemnată o altă defecţiune majoră pe strada Dorobanţi) şi conducta de azbociment învechită (care prezintă un risc permanent). Pentru a facilita intervenţia, a fost necesară dispunerea măsurii de oprire a alimentării cu apă, iar aceasta afectează, încă o dată, întregul oraş.

Conform directorului sucursalei APA CTTA Sebeş, domnul Radu Şerbănescu, se încearcă remedierea defecţiunii până la orele după-amiezii.

Primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, transmite încă o dată scuze tuturor cetăţenilor pentru situaţia de disconfort generată de infrastructura de alimentare cu apă învechită pe care oraşul o are în acest moment.

Vă reamintim că administraţia publică locală, prin primarul Dorin Nistor, susţine necesitatea realizării unui studiu privind Modelarea hidraulică a Municipiului Sebeş, precum şi necesitatea unei investiţii majore pentru înlocuirea reţelelor de apă, canalizare şi ape pluviale pe întreaga rază administrativ teritorială a Municipiului Sebeş. Va fi un grafic de investiţii pe o perioadă extinsă.

UPDATE: Defecțiunea a fost remediată de către echipele de intervenție în jurul orei 17.30.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare

Alimentarea cu apă potabilă va fi sistată în Sebeș din cauza unei defecţiuni pe strada Dorobanţi. Se estimează că defecţiunea va fi remediată în această după-amiază
4.3 (86.67%) 6 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.