sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Administrație » A fost scoasă la licitație proiectarea maternităţii din Sebeş, propusă spre reabilitare

A fost scoasă la licitație proiectarea maternităţii din Sebeş, propusă spre reabilitare

Publicat în 16.05.2018 la ora 21:08

Se caută o firmă care să ofere servicii de proiectare pentru investiția “Reabilitare clădire maternitate” din Sebeș, contra sumei de 153.500 de lei. Procedura de licitație a fost lansată pe SEAP, iar ofertele vor fi deschise în 20 iunie 2018.

Reabilitarea clădirii constă în: instalarea unui lift; recompartimentări ale cabinetelor, măruirea sălii de operație, înființarea unei noi săli de operație; reabilitarea finisajelor interioare; înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare și termice; realizarea unui acoperiș tip terasă; reabilitarea fațadelor prin implementarea unor soluții care conduc la eficientizarea energetică și confort termic. Clădirea Maternității din cadrul Spitalului Municipal Sebeș a fost construită în 1984 și a avut ca destinație inițială ambulatoriu de specialitate.

În 1984 destinația sa a fost schimbată în Maternitate. În prezent în clădire își desfășoară activitatea Secția de Obstetrică-ginecologie cu un număr de 35 de paturi și Compartimentul de Nou-născuți cu un număr de 9 paturi.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.