sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » 15 metri cubi de material lemnos expediați fără documente de proveniență, confiscați de polițiștii din Șugag de la o firmă din Dobra

15 metri cubi de material lemnos expediați fără documente de proveniență, confiscați de polițiștii din Șugag de la o firmă din Dobra

Publicat în 31.10.2019 la ora 12:01

Ieri, 30 octombrie 2019, Polițiștii Postului de Poliție Șugag, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, au făcut un control la punctul de lucru din localitatea Dobra, al unei societăți comerciale specializate în exploatarea și prelucrarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că reprezentanții societății ar fi expediat, fără documente care să ateste proveniența legală, cantitatea de 15 metri cubi de material lemnos, de esență rășinoasă.

Societatea comercială a fost amendată, conform art. 19 din Legea nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar ca și măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a celor 15 metri cubi de material lemnos deținut fără documente.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.