sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Economie » 11 mai 2017: Noaptea Lungă a Industriei la Star Assembly Sebeș

11 mai 2017: Noaptea Lungă a Industriei la Star Assembly Sebeș

Publicat în 19.04.2017 la ora 11:10
   

O nouă ediţie a evenimentului „Noaptea Lungă a Industriei” va avea loc pe 11 mai 2017, în cadrul Star Assembly Sebeș, subsidiară a grupului german Daimler în România.

”Îți deschidem porțile către universul automotive! Pune-ți rotiţele în mișcare și vino să ne cunoști, să vezi cum se desfășoară activitățile noastre și să descoperi ce surprize ţi-am pregătit.

Despre eveniment:

Noaptea Lungă a Industriei este deja o tradiţie în cadrul STC/STA şi transformă obişnuita zi a Porţilor Deschise într-o seară plină de activităţi în care toţi cei pasionaţi de domeniul automotive sunt invitaţi să ne treacă pragul.
În 2016 am primit peste 2000 de vizitatori, care, pe parcursul evenimentului au făcut tururi în zonele de producție şi au participat la workshop-uri, completând peste 800 de chestionare și 300 de CV-uri”, se arată într-un eveniment creat pe Facebook.

În ediția 2017 reprezentanții grupului german Daimler așteaptă participanții în număr cât mai mare, începând cu ora 17.00, pentru a vă dezvălui motivele care fac din Star Assembly o companie  de top, potrivit sursei citate.

Programul complet va fi afişat in curând.

Pe parcursul anului 2016, Star Transmission şi Star Assembly au investit în fabricile din Cugir și Sebeș circa 150 de milioane de euro, obținând o cifră de afaceri de circa 410 milioane de euro, potrivit datelor preliminarii, creșterea fiind vizibilă față de 2015.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.