sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » 10 familii din Răchita au primit temporar câte o locuință modulară. Vezi cum arată în interior și cu ce dotări au venit acestea

10 familii din Răchita au primit temporar câte o locuință modulară. Vezi cum arată în interior și cu ce dotări au venit acestea

Publicat în 09.06.2019 la ora 14:01

În urma solicitării transmise în timpul videoconferinței pe tema efectelor fenomenelor hidro-meteorologice severe care a avut loc luni, 3 iunie 2019, Guvernul României a hotărât ca un număr de 10 locuințe modulare să fie transportate de urgență în comuna Săsciori, pentru 10 familii ale căror case au fost distruse complet sau aproape complet în urma inundațiilor din data de 1 iunie 2019.

Cele 10 locuințe modulare au fost puse la dispoziție de Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale. Transportul s-a făcut prin grija ANRS, care a suportat și cheltuielile aferente, în limita bugetului aprobat.

Locuințele modulare dispun de ușa termopan, ferestre termopan oscilobatante, parchet laminat de trafic intens și o instalatie electrică completă.

În interior acestea au fost utilate cu paturi metalice, saltele și lenjeria aferentă acestora, un aragaz portabil dotat cu butelie cu gaz lichefiat, o lampă de iluminat cu gaz și rezervele aferente, o pereche de cizme de cauciuc, prosoape și o pereche de manuși pentru gătit.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.