sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Societate » Învățământ-Cultură » „Ziua Porților Deschise” la Școala Gimnazială Petrești Directorul Vasile Bîtiu: „Învățați, munciți și trăiți românește!”

„Ziua Porților Deschise” la Școala Gimnazială Petrești Directorul Vasile Bîtiu: „Învățați, munciți și trăiți românește!”

Publicat în 12.03.2018 la ora 20:21

Școala Gimnazială Petrești a organizat, zilele trecute, „Ziua Porților Deschise”, eveniment la care au participat: conducerea școlii, cadre didactice și aproximativ 65 părinții ai copiilor și preșcolarii de la cele două structuri de ale școlii, GPN Petrești și GPP Petrești.

În prima parte a programului au fost prezentate oferta educațională a școlii metodologia, calendarul de înscriere și dascălii care vor fi încadrați la cele două clase pregătitoare cu 50 de locuri. În a doua parte, părinții și copiii au putut vizita spațiile școlare unde vor fi primiți în anul școlar viitor.

„Pregătirea profesională de foarte bună calitate a cadrelor didactice, spațiul școlar modern, dotările cu mijloace audio-video și materiale auxiliare la nivel standard cerute de o educație de înaltă calitate, rezultatele elevilor noștri la concursurile și olimpiadele școlare în 2017-2018, diversitatea activităților desfășurate la nivelul școlii – opționale, extrașcolare și extracurriculare – au constituit suficiente motive pentru convingerea părinților că reprezentăm în zonă o școală de tradiție. Învățați, munciți și trăiți românește!”, a declarat prof. Vasile Bîtiu, directorul Școlii Gimnaziale Petrești.

Robert GHERGU

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.