sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Zeci de mesaje de condoleanţe pentru Nicu Todor, tânărul din Pianu care a decedat într-un teribil accident de motocicletă chiar de ziua de sa de naștere

Zeci de mesaje de condoleanţe pentru Nicu Todor, tânărul din Pianu care a decedat într-un teribil accident de motocicletă chiar de ziua de sa de naștere

Publicat în 07.12.2019 la ora 12:20
   

Zeci de mesaje de condoleanțe au început să curgă pe pagina de socializare a tânărului din Pianu de Jos care a decedat într-un teribil accident de motocicletă, chiar de ziua sa de naștere.

Rudele şi prietenii sunt şocaţi în urma tragediei petrecute, vineri seara, în afara localității Pianu de Jos, când un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, iar din primele cercetări a rezultat că tânărul nu ar fi adaptata viteza motocicletei la condițiile de drum și s-a răsturnat în afara carosabilului.

”Drum lin spre cer frățiorul meu drag, sper să ai grijă de noi de acolo de sus! ”

”Dumnezeu sa te odihnească în pace prieten bun.Nu inteleg de ce te-ai dus așa tânăr. Vei rămâne în sufletul meu mereu! !Nu te voi uita niciodată!”

”Dumnezeu sa il ierte…. Si multă putere vouă… Nu pot sa cred așa ceva!”

Ieri mesaje de la mulți aniiii…. Și azi condoleanțe nu pot sa cred ca e adevărat. Să-l ierte Dumnezeu și pe voi sa va întărească!”

Dumnezeu sa il odiheasca ! Vai vai Nicule nu ne vine sa credem ca ai plecat prea de vreme!”

Dumnezel sa-l ierte si multa putere voua !!!prea devreme..

Condoleanțe și multa putere sa va dea Dumnezeu sa treceți peste acesta grea încercare!

”Dumnezeu sa îl ierte! Nu imi vine sa cred, ieri ce zi speciala era pentru el si astazi uite ce zi este. Viata aceasta e cruda, nu te voi uita niciodată drag prieten! Sper sa ne veghezi din cer!! Drum bun!”

Dumnezeu sa al ierte…..nu te vom uita niciodata…nepotul meu!”

”Doamne fereste,nu pot sa cred asa ceva..Dumnezeu sa-l ierte!”

Drum lin spre cer nepotul meu drag, nu te vom uita niciodata!”

Dumnezeu sa îl odihneasca in pace! Celor in viața sa va dea putere sa puteți trecepeste acea drama îngrozitoare!”

Nu pot sa cred.. Condoleanțe…si multă putere sa aveți sa puteți trece peste această incercare a vieții… Dumnezeu a avut nevoie de un înger sus in cer. De aceea a luat unul dintre cei mai puternici oameni de pe pamant!”

Dumnezeu sa il aiba in dreapta lui! Un inger printre ingeri! Dumnezeu să-l ierte! Sa va dea dumnezeu putere sa treceți peste aceasta grea încercare!!”

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.