sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Zăpadă din belșug pe pârtiile de la Șureanu. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de condiții neașteptat de bune pentru această perioadă

Zăpadă din belșug pe pârtiile de la Șureanu. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de condiții neașteptat de bune pentru această perioadă

Publicat în 08.12.2017 la ora 11:40

Pârtiile de la Șureanu oferă condiții neașteptat de bune pentru acest început de decembrie. Zăpadă există din belșug, atât pe pârtii, cât și în zonele de off-piste, iar drumul este practicabil. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura în sfârșit de mult așteptata iarnă. 

Informații despre starea pârtiilor, drum și vremea la Șureanu am aflat dintr-o postare a echipei școlii de schi „Pași Liberi”:

„Tot pe scurt, pentru că timpul nostru e (încă) extrem de scurt: la Șureanu zăpada e SCHIABILĂ, iar drumul e PRACTICABIL. O spun pentru:

1) cei care m-au tot sunat și erau curioși dacă se schiază sau nu;
2) cei care încă nu m-au sunat și vor să o facă;
3) cei care pur și simplu vor să știe dacă merită să bată drumul până aici.

Deci, dragi visători la linii de ratrack sau powder adevărat, haideți la Șureanu. Noi, echipa monitorilor de la „PAȘI LIBERI”, vă așteptăm cu drag, ca să vă transformăm din paltonari, în schiori.

PS 1: încă meșterim la marele nostru centru de închirieri din Poarta Raiului. VA FI GATA ÎN CURÂND!

PS 2: pozele de mai jos, făcute în timpul lecțiilor noastre, sunt 100% ilustrative pentru Șureanu, azi.”

În concluzie, haideți la schi, acum cât este bine. Să sperăm, doar, că vremea va ține cu purtătorii de clăpari sau boots și omătul va fi  „din ăla gros”, liniile de ratrack fenomenale pentru iubitorii de pârtii, powder de vis pentru rideri și, mai ales, iarnă în toată regula.

Sursa foto/text: facebook Pași Liberi

Zăpadă din belșug pe pârtiile de la Șureanu. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura de condiții neașteptat de bune pentru această perioadă
3.7 (73.33%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.