Rămâi conectat

Ştirea ta

Zăpada a luat pe nepregătite autoritățile din Sebeș, iar stratul depus pe șosea nu a fost curățat de nimeni

sebesinfo.ro

Publicat

în

Se pare că autoritățile din Sebeș au fost surprinse și luate pe nepregătite de zăpada căzută în cursul serii și nopții trecute. Conform declarațiilor unui cititor al sebesinfo.ro nici o mașină de deszăpezire nu și-a făcut aparițția pe străzi.

Iată ce ne-a scris cititorul respectiv: „Se pare că la Sebeș, seara trecută, zăpada a luat prin surprindere autoritățile locale, pentru care noi plătim taxe locale din ce în ce mai mari, asta ca să nu mai vorbim de starea drumurilor din Municicipiu, ca este una precară. A nins doar câteva ore și în Sebeș dormea, nici o mașină de deszăpezire nu și-a făcut apariția, drumul fiind acoperit cu mai bine de 10 centimetri de zăpadă. Pentru ce plătim atâtea taxe locale, dacă la prima ninsoare cei care ar fi trebuit să se ocupe de deszăpezire dorm? Sincer, d-le. primar ne-am săturat de flori și alte lucruri care mai pot aștepta, având în vedere că infrastructura din Sebeș este departe ceea ce ar trebui să fie”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Ştirea ta

Este RER Vest o firmă de colectare sau de împrăștiere a gunoiului, la Sebeș? Toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoaie

sebesinfo.ro

Publicat

în

Modul în care este colectat gunoiul menajer, pe strada Mihai Eminescu, de către angajații firmei de salubritate RER Vest a fost surprins de camera foto a unui localnic.

În respectivele imagini se poate observa felul în care arată strada după ce au trecut gunoierii pe acolo.

„Așa se colectează gunoiul în Sebeș de către firma de salubrizare RER Vest. Ceea ce vedeți în poze este ce a rămas în urma lor dupa ce au golit pubelele, toată strada Mihai Eminescu este plină cu gunoi. Mulțumim!”, a scris omul pe Facebook.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

Un polițist din Sebeș ar fi scăpat cu un simplu avertisment, după ce a provocat un accident rutier și a avariat două autoturisme

sebesinfo.ro

Publicat

în

Un accident rutier, provocat de un polițist din Sebeș, în urma căruia două autoturisme au fost avariate destul de serios, s-a petrecut în cursul serii de ieri, 14 februarie 2023, pe strada George Coșbuc.

Potrivit mai multor martori care se aflau la fața locului, evenimentul rutier s-ar fi petrecut în jurul orei 19:00, pe strada George Coșbuc din Sebeș, însă nu a avut deznodământul dorit de proprietarii mașinilor „șifonate” destul de serios, în urma impactului.

În urma accidentului, autorul acestuia, de profesie polițist, ar fi scăpat doar cu un simplu avertisment.

„Nu vrem decât ca legea să fie aplicată tuturor, nu discreționar, indiferent de profesie!”, ne-a declarat unul dintre proprietarii care s-a trezit cu autoturismul avariat, din vina polițistului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

O nouă haită de câini a apărut astăzi, 23 ianuarie 2023, în centrul Municipiului Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Cu toate că Primăria ne-a dat asigurări că haita de câini care „patrula” prin centrul Municipiului Sebeș a fost capturată vineri, 20 ianuarie 2023, o nouă haită și-a făcut apariția astăzi, 23 ianuarie 2023, în jurul orei 16.00, pe B-dul. Lucian Blaga, în centrul Sebeșului, în zona Bisericii Evanghelice.

Cititorul sebesinfo.ro care ne-a trimis filmarea ne-a scris că: „Filmați astăzi, 23 ianuarie 2023, în apropiere de Biserica Evanghelică. La Sebeș este frumos… dacă nu te-ar mânca câinii pe stradă”.

Reamintim că o altă haită, despre care Primăria Sebeș susține că ar fi fost capturată vinerea trecută, a fost fotografiată săptămâna trecută în apropiere de intrarea în Parcul Tineretului.

UPDATE: Primăria Sebeș ne-a transmis că: „În cursul anului trecut, Primăria Sebes a strâns un număr de 180 de câini. Problema este ca satele și comunele din jurul Municipiului Sebeș nu au contracte și nu gestionează problema câinilor comunitari. În anii in care a început sa funcționeze acest serviciu se strângeau și 500 de câini pe an”.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes