sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Votul negativ dat de consilierii din Sebeş referitor la investiţia Zewa de la Petreşti nu este pe placul Partidului Mișcarea Populară

Votul negativ dat de consilierii din Sebeş referitor la investiţia Zewa de la Petreşti nu este pe placul Partidului Mișcarea Populară

Publicat în 04.10.2013 la ora 14:59

Clement-Negrut-si-Ioan-Bucur-PMPÎn prima conferinţă de presă a Partidului Mişcarea Populară, după inaugurarea sediului, inginerul Ioan Bucur, preşedintele partidului din municipiul Sebeş a spus că organizaţia pe care o conduce nu este de acord cu votul negativ dat de consilierii locali, reprezentanţi ai cetăţenilor municipiului Sebeş, din cadrul şedinţei din data de 30 septembrie 2013, vot referitor la investiţia ZEWA la Pehart Tec Petreşti şi solicită public reanalizarea situaţiei create.

“De asemenea, în urma afirmaţiilor făcute solicităm precizări următorilor consilieri. Domnule Roncea Radu aţi afirmat că solul pe care urmează să fie ridicată investiţia este infestat cu metale grele (afirmaţie foarte gravă).  Aveţi cunoştinţă că, în conformitate cu legislaţia în vigoare societatea comercială trebuie să obţină Aviz/Acord de mediu? Domnule Nistor Dorin aţi afirmat că „bugetul oraşului este pe excedent, deci nu mai are nevoie de bani”. Consideraţi că municipiul nostru este atât de prosper încât nu mai are nevoie de investiţii si noi locuri de muncă?”, sunt întrebările pe care le-a adresat preşedintele Mişcării Populare din municipiul Sebeş.

Partidul Mişcarea Populară condamnă dur atitudinea consilierilor locali,care fac prin gestul lor grav un deserviciu comunităţii şi creează un precedent periculos.

Facebook 

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.