sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Voinţa Savini Due Sebeş a învins astăzi pe HC Sibiu cu scorul de 28-18 (15-5)

Voinţa Savini Due Sebeş a învins astăzi pe HC Sibiu cu scorul de 28-18 (15-5)

Publicat în 17.10.2013 la ora 20:15

Vointa-Savini-Due-Sebes-HC-SibiuFormaţia HC Sibiu este adversarul cel mai des întâlnit de către Voinţa Savini Due Sebeş încă de la înfinţare. Cele două echipe s-au luptat şi anul trecut în Divizia B, de fiecare dată învingătoare ieşind echipa lui Alexandru Weber. Istoria partidelor şi-a urmat şi astăzi cursul, Voinţa Sebeş învingând cu scorul de 28-18, 15-5 la pauză.

În această lună, octombrie, Voinţa Savini Due Sebeş împlineşte un an de la înfiinţare. Pentru a sărbători această realizare, formaţia de handbal masculin a reuşit să câştige toate meciurile programate în această lună, 4 la număr. Meciul de astăzi a fost unul uşor pentru Voinţa Sebeş, care s-a impus la final fără nicio emoţie. “A fost un meci pe care l-am controlat în întregime. Îi felicit pe băieţi pentru efortul depus şi pentru victoria obţinută pe teren propriu. Fanii au fost extraordinari şi le mulţumim pentru că ne-au aplaudat tot meciul. Sunt mulţumit de munca pe care o depunem în echipă, acest rezultat observându-se în clasament, unde suntem doar la 3 puncte distanţă de liderul CSM Oradea.” a afirmat tehnicianul formaţiei Voinţa Savini Due Sebeş, Alexandru Weber.

Pentru Voinţa Sebeş au marcat: Mihai Macrie – 7 goluri, Lucian Preda – 4, Iulian Grozav – 3, Vlad Breazu – 3, Adrian Ţone – 3, Alin Caragui – 2, Adian Cunţan – 1, Iancu Mărginean – 1 şi Raul Muntean 1. Competiţiile de handbal masculin vor lua o pauză de 3 săptămâni, următorul meci al formaţiei din Sebeş fiind programat pe 10 noiembrie, în deplasare, contra formaţiei ACS Academia Handbal Baia Mare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.