sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Voinţa Savini Due Sebeş a finalizat pregătirile în vederea începerii returului

Voinţa Savini Due Sebeş a finalizat pregătirile în vederea începerii returului

Publicat în 22.01.2014 la ora 18:48

vointa-savini-due-sebes-hc-pitestiDupă eşecul înregistrat duminică, din Sala „Florin Fleşeriu”, 30-31 (15-12) cu Universitatea Transilvania Cluj), divizionara secundă de handbal masculin Voinţa Savini Due Sebeş a câştigat ultimul test amical, în deplasare cu HC Sibiu.

Scorul final a fost 27-17 (10-5), golurile formaţiei din Sebeş fiind înscrise de Cristian Suciu şi Raul Muntean – câte 4, Lucian Preda, Ionuţ Cărăgui şi Vlad Breazu – câte 3, Adrian Cunţan, Mihai Macarie, Adrian Ţone, Iulian Grozav – câte două, Lucian Nimu şi Cristian Opincariu – câte unul; a mai evoluat Radu Balasz, lipsind Cornel Medrea, Liviu Moga, Florin Baciu, Iancu Mărginean. Startul returului este programat duminică, 26 ianuarie, acasă cu HCM Făgăraş, de la ora 18.00. Nou-promovata în Seria B din Divizia A, echipă înfiinţată în 2012 se clasează pe locul secund la mijlocul sezonului (9 victorii, un egal şi o înfrângere) şi n-a efectuat niciun transfer în intersezon.

• Incert debutul la feminin

În weekend va porni la drum şi cealaltă reprezentantă a urbei, HC Alba Sebeş (locul 4, cu 25 de puncte), joc extern cu HC Vlady Oradea (sâmbătă, 25 ianuarie), echipa pregătită tot de Weber având în faţă un retur de foc. Semnale dinspre Oradea susţin însă că gruparea de pe Crişuri este foarte aproape de a abandona competiţia din motive financiare şi în consecinţă, la fel ca şi în tur, partida ar urma să fie omologată 10-0 la „masa verde”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.