sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș: „Nu se aștepta nimeni să învingem campioana, dar îmi doream o altă prestație a fetelor”

Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș: „Nu se aștepta nimeni să învingem campioana, dar îmi doream o altă prestație a fetelor”

Publicat în 19.01.2016 la ora 20:25

hc-alba-sebes-csm-bucuresti-19-01-2016HC Alba Sebeș a pierdut categoric meciul disputat astăzi în fața campioanei CSM București, scor 16-32 (8-17), însă nu eșecul din etapa a 15-a a Ligii Naționale de handbal feminin constituie principalul motiv al dezamăgirii.

Nu se aștepta nimeni să învingem campioana, dar îmi doream o altă prestație a fetelor, să vedem autodepășire la un duel cu care nu știu dacă se vom mai întâlni. În plus și publicul a fost rece atât cu favoritele, cât și cu oaspetele, cu excepția unor aplauze sporadice”, a declarat președintele Virgil Costea.

În primul rând a fost prestația modestă a „lanternei roșii”, o echipă paralizată parcă de propria-i neputință, cu două-trei excepții (Bianca Curmenț, Ana Ciolan, Andreea Pătulean), dar și publicul din sală. În jur de 400 de spectatori au asistat în tăcere la meci, departe de nebunia de acum câțiva ani când Deva a jucat cu Oltchim Rm. Vâlcea, când sala a fost luată cu asalt.

Fanii au vizionat meciul detașați, fără a se entuziasma nici măcar la fazele spectacol reușite de campioana României, și probabil că asistența redusă, dar și modul de a se comporta sunt consecință a sezonului total ratat al echipei HC Alba Sebeș, devenită principala candidată la retrogradarea directă.

• Șorodoc: „Avem o echipă nouă”

Avem o echipă nouă, raportat la plecările anumitor titulare din tur. Este greu în asemenea condiții, cu atâtea jucătoare tinere, să ne asamblăm din mers. În nebunia noastră noi încercăm să luptăm pentru evitarea retrogradării, dar este dificil, inclusiv mie, și ca antrenoare și ca jucătoare„, a precizat Alina Șorodoc, antrenoarea care nu a evoluat astăzi.

• Teanu Popa: „Sunt dezamăgit de lipsa de curaj a fetelor și de public”

„Le-am transmis jucătoarelor un mesaj ferm: sunteți privilegiate că jucați handbal. În al doilea rând că activați în Liga Națională, iar acum în acest meci aveți oportunitatea să evoluați împotriva unor campioane, jucătoare celebre din Europa. Sunt dezamăgit și de public, pentru că mă așteptam ca echipa să fi încurajată altfel, dar în același timp există regretul că jucătoarele nu au înțeles că trebuia să existe mai mult curaj și încredere în forțele proprii”,  a comentat Seviștean Popa, directorul tehnic al nou-promovatei, ce are un singur succes în elită și numai 4 puncte, după 15 etape.

Facebook 

Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș: „Nu se aștepta nimeni să învingem campioana, dar îmi doream o altă prestație a fetelor”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.