sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Vinul „Muhlbach” a fost lansat astăzi la Sebeş, în prefaţa Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”

Vinul „Muhlbach” a fost lansat astăzi la Sebeş, în prefaţa Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”

Publicat în 04.05.2017 la ora 18:55

În prefaţa Festivalului Internaţional „Lucian Blaga” a fost lansat astăzi, 4 mai 2017, începând cu ora 17.00, vinul Muhlbach. Muhlbach e despre Sebeş. Muhlbach este despre tine.

Evenimentul s-a desfăşurat în curtea Muzeului Municipal “Ioan Raica din Sebeş.” Numele  nu a fost întâmplător ales, numele vechi al oraşului,  în spatele vinului fiind şi multă istorie, acesta ajungând şi pe masa Casei Regale.

Pentru început a fost lansat un singur sortiment, un vin alb, aşa cum se cuvine în „Ţara Vinului Alb”, cum este cunoscut judeţul Alba în literatura de specialitate.

Muhlback este un vin care îmbină fericit rafinamentul tradiţiei, prestanţa istoriei şi spiritul ludic al prezentului. Un vin subtil şi plin de nuanţe, cât o mie de poveşti întotdeauna gata să te seducă. Vorbim despre un vin cu personalitate, născut din dorinţa de a marca respectul şi ataşamentul faţă de valorile spirituale şi culturale ale oraşului Sebeş.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 323 ori

Vinul „Muhlbach” a fost lansat astăzi la Sebeş, în prefaţa Festivalului Internaţional „Lucian Blaga”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.