Rămâi conectat

Politică

Victor NEGRESCU, europarlamentar PSD, cetățean cu buletin de Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Președintele filialei PSD Sebeș, Radu Cristian, a transmis că europarlamentarul Victor NEGRESCU, vicepreședinte al PSD la nivel național, și-a luat, începând de astăzi, buletin de Sebeș.

„Bine ai venit, Victor !

Europarlamentarul PSD, Victor NEGRESCU, cetățean cu buletin de Sebeș !

Vicepreședinte al PSD, al Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European și al social-democraților europeni, Victor Negrescu, a devenit de astăzi, cetățean al Municipiului Sebeș.

Eurodeputat de Alba și un susținător al multor proiecte pentru județul nostru în cadrul Parlamentului European, noul nostru concetățean s-a atașat de locuitorii și locurile acestea încât a decis să facă parte la propriu din comunitatea noastră.

Noi îl felicităm și îl asigurăm de toată susținerea noastră !”, a scris pe pagina personală de facebook, Radu Cristian, președintele filialei PSD din Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Politică

Nou consilier local din partea PNL Sebeș, după ce mandatul consilierului Andrei Bogdan a fost anulat, prin ordinul Prefectului Județului Alba

sebesinfo.ro

Publicat

în

Ioan Poloșan este, începând de ieri, 29 noiembrie 2023, noul consilier local al echipei PNL Sebeș.

„În cadrul ședinței publice ordinare aferente lunii noiembrie, domnul Poloșan a depus jurământul în fața Consiliului Local al Municipiului Sebeș și a tuturor celor prezenți în sala „Gheorghe Maniu” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Mult succes în reprezentarea cetățenilor Municipiului Sebeș!

Precizez faptul că domnul Ioan Poloșan îl înlocuiește pe domnul Adrian Bogdan, care nu mai face parte din echipa municipală, conform Ordinului Prefectului Județului Alba nr. 321/2023”, a scris pe pagina personală de socializare Dorin Nistor, primarul Municipiului Sebeș.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Dorel Bogdan, consilier local din partea PSD, trece la USR și va candida în 2024 la Primăria Municipiului Sebeș

sebesinfo.ro

Publicat

în

Consilierul local din partea PSD la Sebeș, Dorel Bogdan, a decis să se alăture USR, în urma unei întâlniri cu președintele USR Alba, deputatul Beniamin Todosiu.

Într-o postare pe Facebook, președintele USR Alba, Beniamin Todosiu, a explicat că Dorel Bogdan este un mic antreprenor din Sebeș, implicat activ în comunitate, care, cu toate eforturile depuse, nu a reușit să atingă obiectivele propuse în cadrul mandatului său de consilier local.

Todosiu a dezvăluit că a discutat recent cu Bogdan în piața locală a Sebeșului despre dificultățile cu care se confruntă antreprenorii români.

„Am vorbit despre greutățile cu care se confruntă antreprenorii români. Sunt probleme cu care m-am confruntat și eu, ca tânăr antreprenor, și care pot fi schimbate doar printr-o voință politică puternică și printr-un program de guvernare corect, serios și bine conturat”, a scris Todosiu pe rețeaua de socializare.

Deși Dorel Bogdan se află în prezent în alt partid, Todosiu a salutat gândirea acestuia și i-a adresat o invitație oficială de a se alătura USR. „Recunosc că mi-a plăcut gândirea antreprenorului Dorel Bogdan și, chiar dacă în prezent este într-un alt partid, i-am lansat invitația să vină în USR, unde avem nevoie de astfel de oameni care cunosc România reală și vor să se implice pentru a o schimba în bine”, a adăugat liderul USR Alba. Mișcarea a fost confirmată pentru ziarulunirea.ro în mod oficial de către reprezentanții partidului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Soluțiile PSD pentru rezolvarea alunecărilor de teren din Sebeș provocate de lucrările de slabă calitate

sebesinfo.ro

Publicat

în

În fața complexității crizei cauzate de alunecarea masivă de teren care a afectat recent stația de epurare din Răhău, PSD Sebeș s-a angajat să abordeze cu atenție și responsabilitate situația neplăcută pentru cetățenii din zonă.

Stația de epurare a suferit deteriorări semnificative din cauza alunecării de teren, iar în contextul acestei probleme, am indicat importanța unei analize profunde a cauzelor și am identificat două aspecte majore care necesită intervenție imediată: consolidarea carosabilului și optimizarea sistemului de canalizare.

În ceea ce privește consolidarea carosabilului, abordarea propusă de organizația noastră implică construirea unei saltele de pământ cu o grosime de 2,40 m.

Aceasta va fi compusă din balast optim, armat cu geogrila în straturi elementare de maximum 50 cm grosime. În plus, pentru a prelua sarcinile suplimentare, vom instala două rânduri de micropiloți încastrați în stratul de bază, cu o lungime medie de 6,50 m, dispuși într-un model de șah la o distanță de 50 cm unul de altul.

Referitor la optimizarea sistemului de canalizare, un alt aspect critic identificat în analiza noastră, propunem o soluție simplificată și eficientă: deversarea directă a apei menajere de pe Strada Principală și parțial de pe Strada Deasupra în magistrala de pe Strada Școlii.

Prin acest demers, se va elimina necesitatea pomparii apei pe o distanță de 2 km și va îmbunătăți semnificativ fluxul și gestionarea apei menajere, minimizând riscul de infiltrare a apei și asigurând o funcționare mai eficientă a întregului sistem de canalizare.

Sunt ferm convins că aceste măsuri sunt fundamentale pentru restabilirea funcționalității stației de epurare și pentru asigurarea siguranței și bunăstării comunității din Răhău. Sursa de finanțare pentru refacerea acestui obiectiv poate proveni din împrumul realizat de Primăria Sebeș, în valoare de 15 milioane de euro, la începutul acestui an, situația reprezentând o urgență de interes major pentru cetățeni.

Eforturile noastre sunt orientate spre soluții durabile, menite nu doar să rezolve problemele imediate, ci și să prevină apariția unor situații similare în viitor.

Cerem public ca Primăria Municipiului Sebeș, împreună cu autoritățile competente, să identifice și să pedepsească persoanele responsabile pentru această situație neplăcută, întrucât este vorba în primul rând de banii cetățenilor și siguranța lor.

PSD Sebeș va monitoriza îndeaproape evoluția situației și va continua să sprijine eforturile de remediere a pagubelor cauzate de alunecarea de teren, asigurând transparența și responsabilitatea în gestionarea acestei crize.

Radu Cristian,
Președintele PSD Sebeș


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes