sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Vânzători de parfumuri din Sebeș rămasi fără marfă după ce s-au întâlnit cu un echipaj de jandarmi

Vânzători de parfumuri din Sebeș rămasi fără marfă după ce s-au întâlnit cu un echipaj de jandarmi

Publicat în 06.11.2013 la ora 11:47

jandarmi-scandal-sebesTrei cetăţeni domiciliați în Sebeş au fost sancţionaţi contravenţional de un echipaj de jandarmerie deoarece au fost surprinşi în timp efectuau acte ilegale de comerţ. Marfa oferită spre vânzare a fost confiscată.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “cei trei se aflau la ieşirea din municipiul Sebeş spre Sibiu şi acostau clienţii oferindu-le spre vânzare diferite flacoane de parfum.

Interpelaţi de jandarmi, au recunoscut că nu deţin acte legale de provenienţă a bunurilor tranzacţionate şi nici documente de certificare a faptului că activitatea de comerţ se desfăşura în conformitate cu prevederile legale. Vânzătorii ambulanţi au fost identificaţi ca fiind  Ilie B. ( 35 de ani), C-tin. S. ( 27 de ani) şi Nicolae B. ( 24 de ani), toţi din Sebeş şi, aflaţi la prima abatere de acest fel, fost sancţionaţi cu câte un avertisment scris. Totodată, marfa găsită asupra lor a fost confiscată şi depusă în camera de corpuri delicte a Jandarmeriei Alba.

Având în vedere că în perioada care urmează, de regulă, se înregistrează o mai mare frecvenţă a acestor fapte reamintim că, în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cei care desfăşoară activităţi de comerţ ambulant în alte locuri decât cele autorizate şi/sau nu pot dovedi provenienţa bunurilor riscă amenzi contravenţionale  cuprinse între 1000 şi 1500 de lei  şi confiscarea mărfurilor care au făcut obiectul faptelor de comerţ. Facem apel la cetăţeni să sesizeze la 112 actele de comerţ desfăşurate în afara cadrului legal şi îi asigurăm că vom acţiona prompt pentru identificarea vinovaţilor ori de câte ori vom fi solicitaţi.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Vânzători de parfumuri din Sebeș rămasi fără marfă după ce s-au întâlnit cu un echipaj de jandarmi
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.