sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Vânzătoare din Săsciori amendată cu 5.000 de lei pentru că nu a eliberat bonuri fiscale

Vânzătoare din Săsciori amendată cu 5.000 de lei pentru că nu a eliberat bonuri fiscale

Publicat în 07.04.2014 la ora 16:33

casa-de-marcatPoliţişti de investigare a fraudelor împreună cu specialişti din cadrul D.S.V.S.A Alba au identificat în incinta punctului de lucru al unei societăţi comerciale din comuna Săsciori,  o persoană de sex femeiesc, care a efectuat acte de comerţ şi nu a eliberat bonuri fiscale pentru suma de 271 lei.

Potrivit IPJ Alba,  “în incinta punctului de lucru a fost identificată cantitatea de 33 kg produse din carne şi 150 ouă, fără ca acestea să fie etichetate corespunzător. Aceste produse au fost confiscate de către lucrătorii D.S.V.S.A. Alba urmând a fi direcţionate către un centru de incinerare.

Persoana de sex femeiesc, G.D., de 30 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba a fost sancţionată contravenţional conform prevederilor Legii 12/1991 cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar  suma de 271 lei neevidenţiată a fost  confiscată.

Totodată lucrătorii din cadrul D.S.V.S.A. Alba au sancţionat contravenţional în baza H.G. 984/2005, pe F.G., de 34 de ani, administrator al respectivei societăţi comerciale, cu amendă în valoare de 2.000 lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.