sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Universitatea Craiova – Voința Savini Due Sebeș: 26-28 (10-16)

Universitatea Craiova – Voința Savini Due Sebeș: 26-28 (10-16)

Publicat în 03.10.2013 la ora 19:18

Vointa-Sebes-Cimentul-BicazVoința Savini Due Sebeș a învins astăzi în deplasare pe Universitatea Craiova cu scorul de 28-26(14-10). Partida a fost una dificilă, având în vedere că oltenii veneau după două victorii consecutive. 

Meciul a fost condus de la un capăt la celălalt de către formația antrenată de Alexandru Weber. Cu toate că venea după o înfrângere dureroasă, suferită duminică pe teren propriu, handbaliştii Voinţei Savini Due Sebeş au jucat foarte bine şi au bătut un adversar extrem de dificil.

• Victorie pentru fani 

Alexandru Weber este foarte mulţumit de prestaţia elevilor săi şi a ţinut să dedice victoria fanilor prezenţi duminică, în sala Florin Fleşeriu la prima înfrângere a Voinţei Savini Due Sebeş din istorie. “Echipa a făcut un meci mare. Am învins în deplasare, la Craiova, formaţie care venea după două victorii consecutive. Această victorie ne aduce la 3 puncte de primul loc şi ne oferă un moral bun pentru meciul de duminică. Dedicăm victoria fanilor prezenţi duminica trecută în sala Florin Fleşeriu la înfrângerea suferită contra celor din Oradea. Îi aşteptăm în continuare să ne susţină şi să ne sprijine. Vreau să felicit echipa pentru dăruirea şi ambiţia de care a dat dovadă în acest meci dificil. a declarat Alexandru Weber, tehnicianul formaţiei Voinţa Savini Due Sebeş.

Pentru echipa de handbal masculin din municipiul Sebeş au marcat: Adrian Cunţan – 6 goluri, Adrian Ţone şi Alin Caragui – 5, Mihai Macarie, Cristian Suciu şi Iulian Grozav câte 3, Florin Baciu – 2, respectiv Raul Muntean, un gol. Au mai jucat: Cornel Medrea, Liviu Moga, Radu Balasz – Cristian Opincariu, Iancu Mărginean, Lucian Preda, Silviu Morariu şi Vlad Breazu. Următorul al Voinţei Savini Due Sebeş este programat duminică, în sala Florin Fleşeriu din municipiul Sebeş, împotriva echipei CS Extrem Baia  Mare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.