Rămâi conectat

Ştirea ta

Un vișin din apropierea Școlii Gimnaziale „Mihai Kogălniceanu” din Sebeș a ajuns un real pericol pentru „pofticioșii” care ar îndrăzni să ia fructe din el

sebesinfo.ro

Publicat

în

Locatarii din imediata apropiere a Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” din Sebeș s-au gândit că ar fi bine să-şi protejeze vişinul, din spatele blocului, de „musafirii nepoftiți” și să-i înfăşoare trunchiul cu sârmă ghimpată, astfel încât niciun pofticios să nu-i fure fructele.

Un cititor al sebesinfo, indignat de ceea ce a văzut ne-a scris următoarele rânduri: „Așa arată un vișin situat în imediata apropiere a Școlii Gimnaziale „Mihail Kogălniceanu” din Sebeș. Vă rog să publicați pe site ca să vadă și autoritățile locale din Sebeș la ce pericole s-ar expune un copil care ar îndrăzni să ia un fruct dintr-un vișin care se află pe domeniul public. Personal chiar nu-i înțeleg pe cei care au recurs la astfel de protecții uitând că au fost și ei cândva copii.”   


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Ştirea ta

Un BMW a ajuns în Parcul Tineretului, după o coliziune cu un alt autoturism

sebesinfo.ro

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în jurul orei 21.00, în Municipiul Sebeș. Două autoturisme au intrat în coliziune în zona Parcului Tineretului, din centrul Municipiului.

Imaginile au fost surprinse de un cititor sebesinfo.ro, care le-a trimis pe adresa redacției. Potrivit acestuia, ar fi vorba despre o coliziune între două autoturisme.

Cei prezenți la locul faptei spun că în urma evenimentului rutier, un BMW ar fi „aterizat” în Parcul Tineretului rupând și câțiva coopaci.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

De mai bine de o săptămână de zile, străzile Luncii, Speranței și Pădurenilor din Sebeș nu beneficiază de apă potabilă

sebesinfo.ro

Publicat

în

Trei străzi din Sebeș, Luncii, Speranței și Padurenilor, au rămas fără apă potabilă, de mai bine de o săptămână, mai exact din data de 20 august 2023. Conform celor de la Apă CTTA sucursala Sebeș, problema ar fi cauzată de o vană defectă. Echipele de intervenție au săpat în mai multe locuri dar nici până astăzi nu au identificat țeava pe care este montată vana cu probleme.

Dar iată ce ne-a scris referitor la acestă situație, una extrem de gravă în opinia noastră, deoarece o mulțime de oameni au fost nevoiți să înfrunte zilele caniculare, de la sfârșitul lunii august, fără a avea acces la apă potabilă. Noroc cu pompierii din Sebeș care au distribuit apă celor afectați.

„Buna ziua. Vă scriu în ultimă instanță deoarece nu mai știu la cine să apelez pentru remedierea problemei cu care ne confruntăm cei care domiciliem pe străzile Luncii, Speranței și Pădurenilor, deoarece din data de 20 august 2023, datorită unei avarii la o vană, nu mai beneficiem de apă potabilă, iar instituțiile la care am apelat ne plasează de la una la alta declinându-și fiecare competența. În prima fază am semnalat problema la Apa CTTA Alba, sucursala Sebeș, iar mai apoi la dispeceratul Apa CTTA din Alba Iulia, la DSP Alba, că deja lipsa apei potabile de atâtea zilei este o problemă de sănătate publică, însă degeaba… Imaginați-vă ca la sfârșitul lunii august au fost mai multe zile caniculare, cu temperaturi peste 37 grade celsius, iar locuitorii acestor străzi nu au avut apă la robinete. Noroc cu pompierii care au împărțit apă locuitorilor de pe aceste străzi, că în rest nimeni nu a făcut nimic. Am încercat și la Primăria Sebeș, însă răspunsul dânșilor a fost că problema este de competența APA CTTA Sebeș. Echipele de intervenție ale acestora au săpat în mai multe locuri dar nu a găsit unde anume este problema, acum este din nou weekend, nu se lucrează, iar până luni nimeni nu va face nimic. Luni vor începe iarăși să sape să gasească unde este țeava pe care este monată vana cu probleme… Sincer sunt disperată și nu mai știu la cine să apelez pentru a ne ajuta în rezolvarea acestei situații…”   


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Ştirea ta

După o investiție de 1.400.000 de euro și la doar 3 ani de la darea în folosință, băncile din Parcul Tineretului arată jalnic iar lacul a fost invadat de broaște

sebesinfo.ro

Publicat

în

O femeie din Sebeș a publicat, pe o rețea de socializare, un mesaj referitor la starea deplorabilă în care au ajuns să arate băncile din Parcului Tineretului, după 3 ani de la darea în folosință.

După o investiție considerabilă de 1.400.000 de euro, rezultatele sunt departe de a fi satisfăcătoare, lacul fiind invadat de zeci de broaște.

Potrivit postării, băncile din parcul respectiv prezintă semne evidente de neglijență, fiind putrezite și pline de mizerii. Situația este completată de un gazon pârjolit, din cauza unui sistem de irigații defect, care nu a mai funcționat de ceva timp.

În plus, lacul din parc se confruntă cu o problemă neașteptată, fiind invadat de broaște.

Această situație a provocat indignarea localnicilor, iar femeia care a făcut postarea a subliniat că niciunul dintre mandatelor administrației locale nu a reușit să aducă o schimbare semnificativă în parc.

Ea a catalogat întreaga situație drept o bătaie de joc și a cerut o intervenție imediată pentru remedierea problemei.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Politică

Știrea ta

Societate

Sport

Economie

Din Județ

Cele mai citite știri

sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes