sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un tânăr din Sebeș a intrat cu mașina pe pârtia de schi de la Șureanu

Un tânăr din Sebeș a intrat cu mașina pe pârtia de schi de la Șureanu

Publicat în 30.12.2013 la ora 18:52

Partie-SureanuUn tânăr din Sebeș a fost sancţionat de jandarmii montani de la Postul Şugag pentru că a pătruns cu un vehicul pe o pârtie din cadrul Domeniului Schiabil Şurianu.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “Tânărul se numeşte Vasile N., de 30 de ani, din Sebeş, iar în noaptea dintre 29 şi 30 decembrie, la volanul unui autoturism Suzuki  Vitara a intrat pe o partie de schi. Sub greutatea maşinii, zapada a cedat, maşina ramânând imobilizată şi nemaiputând fi mişcata din loc. Astfel, bărbatul a fost nevoit să parcurgă pe jos o distanţă de aproximativ 3 km, până la pensiunea unde este cazat, îmbracat doar cu un pulover. Dimineaţa, insoţit de un prieten s-a întors să-şi recupereze maşina, dar lângă aceasta îl aşteptau deja jandarmii montani, care l-au sancţionat contravenţional cu avertisment scris. Întrebat fiind de ce nu a solicitat ajutor şi s-a expus unui risc major la adresa integritatii, sanatatii sau chiar a vietii, contravenientul a motivat că nu a dorit ca jandarmii să afle de fapta sa !!!

Reamintim turiştilor să nu folosească, fără drept, pe pârtiile ori traseele de schi pentru agrement automobile, tractoare sau orice alt tip de vehicul, inclusiv ATV deoarece pot fi sancţionaţi cu amendă de la 1.000 lei la 5.000 lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.