sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Un tânăr de 18 ani a lovit cu cuţitul doi consăteni la Vințu de Jos

Un tânăr de 18 ani a lovit cu cuţitul doi consăteni la Vințu de Jos

Publicat în 16.08.2014 la ora 12:16

duba-politie-sebesUn scandal iscat între patru localnici din Vinţu de Jos a necesitat intervenţia poliţiştilor din comună pentru aplanarea conflictului, care avea un potenţial de periculozitate foarte ridicat, având în vedere că unul dintre cei implicaţi a folosit cuţitul în locul argumentelor.

Astfel, vineri seara, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Vinţu de Jos au intervenit pentru soluţionarea acestui incident, produs pe strada Mureşului din comună .

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între D.P.  de 37 de ani, V.F., de 61 de ani, O.I., de 18 ani şi O.N., de 20 de ani, toţi din comuna Vinţu de Jos, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.

În timpul conflictului O.I. a folosi un cuţit pe care-l avea asupra sa,   cauzându-le leziuni lui D.P. şi V.F., ( plagă abdominală superficială respectiv plagă la nivelul unei palme), aceştia fiind transportaţi la spitalul din Sebeş de unde, după primirea îngrijirilor medicale, au fost externaţi.

Faţă de toate cele 4 persoane implicate în scandal, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice iar O.I. este cercetat şi sub aspectul comiterii infracțiunii de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment urmând ca în funcţie de concluziile medico legale ce vor fi formulare în cauză să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei lui O.I.

FOTO: ARHIVĂ

Un tânăr de 18 ani a lovit cu cuţitul doi consăteni la Vințu de Jos
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.