sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Un stâlp de energie electrică, sprijinit doar în cabluri, pune în pericol viața locuitorilor din Sebeș

Un stâlp de energie electrică, sprijinit doar în cabluri, pune în pericol viața locuitorilor din Sebeș

Publicat în 12.05.2018 la ora 13:50

Trecătorii și autoturismele de pe Bulevardul Lucian Blaga din Municipiul Sebeș sunt în pericol din cauza unui stâlp de energie electrică foarte înclinat și care se sprijină doar în fire.

Locuitorii din zonă se tem că stâlpul ar putea să cadă în orice moment și să facă victime, mai ales că prin zonă trec mulți pietoni și mașini, fiind amplasat și într-o parcare.

“Noi vrem să se refacă sau să fie mutat. Trecem pe aici, ferească Dumnezeu… La o vijelie asemenea cu cea de anul trecut se pot rupe firele, au curent în ele și se poate întâmpla orice… e vorba și de copii, și de oamenii care trec pe aici […]. Este înclinat foarte tare și stă agățat în fire”, spun localnicii.

Oamenii se tem și că întreaga zonă va rămâne fără electricitate dacă stâlpului cade. Rămâne de aflat dacă stâlpul cu pricina aparține firmei de electricitate sau este înventariat ca domeniu public al Primăriei Sebeș. Cert este că acesta face parte din moștenirea vechii administrații a municipiului Sebeș, dar rămâne de văzut dacă edilii de acum vor lua măsuri pentru siguranța cetățenilor.

Pentru moment însă problema continuă să rămână nerezolvată, chiar dacă o tragedie s-ar putea produce în orice moment.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.