sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un şofer de 26 de ani din Vaslui a provocat carambolul produs ieri dimineață pe autostrada A1

Un şofer de 26 de ani din Vaslui a provocat carambolul produs ieri dimineață pe autostrada A1

Publicat în 23.12.2013 la ora 0:29
carambol-a1-sebes-cuntaIPJ Alba a anunțat în cursul serii trecute că accidentul în lanţ produs ieri pe autostrada A1 a fost declanşat de un şofer în vârstă de 26 de ani, din Vaslui, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu polei şi nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, iar la o frână a acestuia l-a tamponat.
Şoferul din Vaslui de la care au pornit tamponările în lanţ a fost amendat cu suma de 480 de lei. De asemenea în comunicat se precizeză că persoanele rănite în accident sunt un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sighişoara, o femeie în vârstă de 33 de ani din Mediaş, o tânără de 22 de ani din Galaţi şi o femeie de 35 de ani de cetăţenie română, dar stabilită în Germania. Acestea au suferit fracturi însă niciuna nu se afla în stare atât de gravă încât să necesite spitalizare.
UPDATE ora 21.00 Potrivit IPJ Alba, accidentul în lanţ produs pe autostrada Sibiu – Orăştie a fost declanşat de un şofer în vârstă de 26 de ani, din Vaslui, care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum acoperit cu polei şi nu a păstrat distanţa de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, iar la o frântă a acestuia l-a tamponat. Şoferul din Vaslui de la care au pornit tamponările în lanţ a fost amendat cu 480 de lei. UPDATE ora 19.50 Persoanele rănite în accident sunt un tânăr în vârstă de 23 de ani din Sighişoara, o femeie în vârstă de 33 de ani din Mediaş, o tânără de 22 de ani din Galaţi şi o femeie de 35 de ani de cetăţenie română, dar stabilită în Germania. Acestea au suferit în special fracturi şi niciuna nu se află în stare gravă astfel încât să necesite internarea în spital, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Alba.Citeste mai mult: adev.ro/my7cvr

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.