sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Un nou rezultat notabil pentru Școala de Fotbal Valea Frumoasei. Juniorii D au jucat finala etapei de zonă de la Cluj Napoca

Un nou rezultat notabil pentru Școala de Fotbal Valea Frumoasei. Juniorii D au jucat finala etapei de zonă de la Cluj Napoca

Publicat în 08.06.2018 la ora 14:39

Școala de Fotbal Valea Frumoasei a reușit cea mai importantă performanță de până în prezent a unei reprezentante a județului Alba la etapele superioare ale competițiilor juvenile, calificându-se în finala etapei de zonă a juniorilor D de la Cluj-Napoca.

Echipa condusă de Florian Brumaru a disputat ultimul act al turneului din Parcul “Iuliu Hațieganu”, pierdut 0-2 (0-0) cu Luceafărul Cluj, o candidată la câștigarea titlului național la această categorie de vârstă, Under 13. “Sunt foarte mulțumit de copii, rezultând un turneu foarte reușit în ceea ce ne privește și o reprezentare onorabilă a județului. A contat foarte mult și faptul că am avut în efectiv doar cinci jucători din anul 2005, alți șase fiind cu un an mai mici, iar Todea și Rădac, chiar din 2008!”, a declarat antrenorul Florian Brumaru.

La etapa de zonă, Școala de Fotbal Valea Frumoasei a înregistrat următoarele rezultate, în grupă: • 5-1 cu Viitorul Zalău (goluri Daniel Fălămaș și Ștefan Glonț – câte două, Tudor Gall); • 2-1 (0-1) cu AS Atletic Kids Gurghiu (au înscris Sergiu Todea și Ștefan Glonț); • 0-3 (0-1), cu Juniorul Satu Mare.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.