sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un morman de gunoaie neridicat și împrăștiat pe toată strada este priveliștea dezonantă cu care se confruntă zilnic locatarii unui bloc din Sebeș

Un morman de gunoaie neridicat și împrăștiat pe toată strada este priveliștea dezonantă cu care se confruntă zilnic locatarii unui bloc din Sebeș

Publicat în 15.07.2019 la ora 9:54

Nu mai este un secret pentru nimeni că din cauza întârzierii punerii în funcțiune a Gropii de gunoi de la Galda, gestionarea gunoiului menajer în toate localitățile județului Alba a devenit o problemă majoră atât pentru autoritățile locale cât și pentru societățile comerciale specializate în astfel de operațiuni, care sunt nevoite să parcurgă sute de kilometrii pentru a putea depozita gunoiul menajer colectat de la populație. Ultimul exemplu vine din cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș, unde un locuitor se plânge de priveliștea dezolantă din fața blocului său.

Punctul de colectare al gunoiului menajer de pe mai multe scări de bloc, montat lângă blocul unui sebeșan, este motiv de nemulțumire pentru acesta, cu atât mai mult cu cât containerul este mai tot timpul plin de resturi care sunt împrăștiate de vânt și purtate pe străzile și în parcările autoturismelor din cartier.

Acesta susține că s-a adresat administrației locale care i-a promis, încă din luna martie, o investiție în puncte de colectare subterane, doar că lucrarea respectivă încă se lasă așteptată. Colac peste pupăză, când într-un final, firma de salubritate trece prin cartier pentru a ridica deșeurile, această operațiune are loc în jurul orei 5:00, locatarii trezindu-se în zgomotul produs de utilaj.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.