sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un hoț de biciclete din Șpring a ajuns pe mâna polițiștilor din Sebeș

Un hoț de biciclete din Șpring a ajuns pe mâna polițiștilor din Sebeș

Publicat în 04.09.2015 la ora 12:41

hot-bicicletePoliţiştii din Sebeş l-au depistat cu operativitate pe un tânăr din comuna Şpring, care i-ar fi sustras bicicleta unui cetăţean din municipiu. Bicicleta a fost recuperată şi restituită păgubitului.

„În fapt, la data de 03.09.2015, în jurul orei 21.30, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către un cetăţean din Sebeş cu privire la faptul că în aceeaşi zi, în jurul amiezii, i-a fost sustrasă bicicleta ce o lăsase în scara blocului. Valoarea acesteia fost estimată de reclamant la 2.000 de lei”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş şi cu sprijinul jandarmilor, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată.

Se pare că, L.C.P., de 18 ani, din comuna Şpring, a profitat de faptul că bicicleta era lăsată în scara blocului, neasigurată, şi a sustras-o, iar ulterior a vândut-o.

Poliţiştii au reuşit să o recupereze şi au restituit-o păgubitului, iar faţă de L.C.P. au întocmit dosar penal pentru furt. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii lui activităţi infracționale.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Un hoț de biciclete din Șpring a ajuns pe mâna polițiștilor din Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.