sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Un cetățean din Sebeș cere ca firma ce a montat gazonul care s-a uscat să dea dovada de profesionalism și să-l înlocuiască pe tot

Un cetățean din Sebeș cere ca firma ce a montat gazonul care s-a uscat să dea dovada de profesionalism și să-l înlocuiască pe tot

Publicat în 13.09.2017 la ora 18:09

Un cetățean din Sebeș așteaptă cu nerăbdare să fie schimbat TOT gazonul uscat de pe raza municipiului – ”Firma să dea dovadă de profesionalism, așa cum se laudă primăria pe o rețea de socializare!”

Deși au aflat, pe rețeaua de socializare, că gazonul uscat din municipiu va fi înlocuit pe cheltuiala firmei de la care a fost cumpărat, sebeșenii așteaptă în continuare ca lucrările să fie finalizate.

Un cetățean din oraș ne-a trimis imagini care dovedesc că problema nu a fost rezolvată decât într-o mică măsură – au fost schimbați doar 30-40 de metri de gazon uscat, în fața catedralei, însă nu s-a făcut nimic pe porțiuni întregi care se întind de la Casa de Cultură ”Luncian Blaga” până în centru.

Practic a fost o simplă acțiune de imagine, de ”cosmetizare”, cel puțin deocamdată.

Reamintim că la începutul lunii septembrie locuitorii Sebeșului semnalau faptul că la nici 2 luni de când a fost pus, din cauza secetei, s-a uscat tot gazonul de pe Bulevardul Lucian Blaga, de la Casa de Cultură până la Turnul din Cetatea Veche, verdele fiind înlocuit cu un galben palid.

„Continuă bătaia de joc la adresa cetățeniilor din Sebeș. Flori, suport din fier forjat pentru flori, gazon (ars)… primarului îi plac achizițiile directe scumpe și rafinate, în special de la clientela politică a fostului PDL. Mai bine să se facă investiții în spitalul Municipal Sebeș, pentru a avea și noi unde să ne tratăm”, a scris pe adresa redacției sebesinfo.ro un localnic revoltat de felul în care administrația locală cheltuiește banii și de faptul că gazonul, aflat în garanție, în realitate a fost schimbat doar pe o suprafața foarte mică.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.