sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Un bărbat din Câlnic și-a înjunghiat un consătean într-o parcare de camioane din Sebeș

Un bărbat din Câlnic și-a înjunghiat un consătean într-o parcare de camioane din Sebeș

Publicat în 24.11.2012 la ora 14:38

Poliţia municipiului Sebeş a fost sesizată , aseară, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în jurul orelor 1940, într-o parcare de camioane situată pe strada Industriilor din municipiul Sebeş, între doi bărbaţi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia unul a fost lovit cu un cuţit în zona abdominală.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că Victor L., de 37 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, pe fondul unui conflict spontan avut cu victima, S.A., de 25 de ani, din comuna Cîlnic, i-a aplicat o lovitură de cuţit care i-a cauzat o plagă înjunghiată în zona abdominală.

În urma agresiunii victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, medicii stabilind că leziunile suferite pot fi de natura celor care pun în primejdie viaţa.

“Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba care a dispus faţă de Victor L., punerea în mişcare a acţiunii penale şi a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care  s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporalã a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publicã, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tãiere, împungere sau lovire”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Alba.

Cercetat în stare de arest preventiv. La data de 23.11.2012, Victor R., de 37 de ani, din comuna Cîlnic, judeţul Alba, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţia Judeţean Alba, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile,  sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi port fără drept al cuţitului.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.