sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Un băiat de 17 ani și o fată de 13 ani s-au înecat în apele Mureșului, la Vurpăr

Un băiat de 17 ani și o fată de 13 ani s-au înecat în apele Mureșului, la Vurpăr

Publicat în 31.07.2017 la ora 21:55

Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a fost chemat să intervină, astăzi, 31 iulie 2017, în jurul orei 17.40, pentru căutarea a două persoane date dispărute în râul Mureș, pe raza comunei Vințu de Jos.

”Dispariţia celor doi copii în apele râului Mureș au fost semnalată printr-un apel la 112. Din informaţiile noastre, copiii s-ar fi aflat la scăldat, ar fi mers să intre în apă şi nu au mai fost văzuţi. În acest moment pompierii îi caută pe cei dispăruţi cu o barcă pneumatică”, au precizat reprezentanții ISU Alba. În acțiunea de căutare sunt implicați și voluntarii de la SVSU Vințu de Jos, dar și localnici.
Băiatul de 17 ani a fost găsit de salvatori și adus la mal. Echipajele de intervenție aflate la fața locului fac eforturi să-l readucă la viață. Potrivit ISU Alba, se efectuează manevre de resuscitare.

Din nefericire, toate eforturile de resuscitare au fost zadarnice, tânărul de 17 ani fiind declarat decedat.  În jurul orei 20.15, a fost găsită și fetița de 13 ani. Echipajele de intervenție au efectuat manevre de resuscitare și în cazul acesteia, însă din păcate, la fel,  fără niciun rezultat.

Facebook 

Un băiat de 17 ani și o fată de 13 ani s-au înecat în apele Mureșului, la Vurpăr
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.