sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Un aparat de aer condiționat aparținând unui supermarket din Sebeș stă să cadă peste trecătorii din zonă

Un aparat de aer condiționat aparținând unui supermarket din Sebeș stă să cadă peste trecătorii din zonă

Publicat în 04.06.2019 la ora 11:33

După cum se știe ploile abundente din ultima perioadă au fost însoțite și de intensificări ale vântului. Suntem informați că un aparat de aer condiționat, aparținând unui supermarket din Sebeș, ar fi pe punctul de a cadea peste trecătorii din zonă.

Pentru a preîntâmpina o posibilă nenorocire, în care să fie rănite persoane nevinovate, aducem pe această cale la cunoștinta reprezentanților supermarket-ului, caruia îi aparține aparatul de aer condiționat, dar și a autorităților abilitate, rugămintea de a face demersurile necesare privind remedierea aceastei probleme pănă nu este prea tărziu. Cititoarea sebesinfo.ro care ne-a trimis imaginea ne-a scris și următoarele rânduri:

„Bună ziua. Sper să mă puteți ajuta și să le aduceți la cunoștință reprezentanților magazinului Profi de lângă Petrom Sebeș să facă demersurile necesare pentru repararea și fixarea aparatului de aer condiționat, din spatele magazinului, care stă să cadă peste trecători. De peste un an de zile este lăsat așa punând în pericol cetățenii nevinovați sau doamne ferește pe copii care s-ar putea juca pe acolo. Nu de alta dar vremea capricioasă din acest an poate oricând să producă o nenorocire și să-l doboare. Aparatul respectiv cântărește vre-o 250Kg,  deci vă dați seama ce nenorocire s-ar putea întâmpla.”

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.