sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Turneu amical la Buzău pentru HC Alba Sebeș

Turneu amical la Buzău pentru HC Alba Sebeș

Publicat în 16.01.2014 la ora 21:42

HC-Alba-Sebes-Univ-PitestiAvând în vedere că debutul sezonului se apropie, meci la Oradea sâmbătă 25 ianuarie, formaţia HC Alba Sebeş intensifică ritmul pregătirilor, în weekend (vineri şi sâmbătă) fiind prevăzută participarea la un turneu amical la Buzău, alături de echipe din aceeaşi categorie, gazda HCM Buzău (locul 2 în Seria A), Ştiinţa Bacău (locul 5 în Seria A) şi colega de serie Universitatea Piteşti.

Cu 4 formaţii „întinse” pe numai 5 puncte, se anunţă un retur de foc pentru divizionara secundă de handbal feminin HC Alba Sebeş. Având un obiectiv categoric, promovarea în elită, echipa condusă de Alexandru Weber abordează partea secundă a stagiunii de pe poziţia a 4-a, cu 25 de puncte, contracandidate fiind Universitatea Piteşti (locul 3, 27 puncte), Mureşul Tg. Mureş (locul 2, 28 puncte) şi liderul CSM Slatina (30 de puncte). Un moment important va fi data de 27 ianuarie, când vor fi alegeri la vârful FRH şi se va lua în discuţie modificarea sistemului competiţional.

Recent, HC Alba Sebeş a susţinut o altă partidă de verificare, acasă, cu prim-divizionara CSM Cetate Deva, pierdută cu scorul 32-39. Ţinând cont de relaţiile cordiale între cele două cluburi, se speră în finalizarea negocierilor în privinţa direcţionării câtorva jucătoare de la Deva spre Sebeş, întrucât conjudeţenele nu au bifat nicio achiziţie în această pauză şi doresc întărirea lotului. „Suntem în discuţii avansate cu oficialii deveni pentru împrumutul unor handbaliste şi sperăm să le finalizăm pozitiv”, a declarat antrenorul Alexandru Weber. A doua echipă pregătită de Weber, Voinţa Savini Due Sebeş are de asemenea două întâlniri test, duminică, 19 ianuarie, în Sala „Florin Fleşeriu”, cu Universitatea Transilvania Cluj (orele 11.30 şi 16.30), echipă în compania căreia a încheiat turul în Seria B din Divizia A la handbal masculin (primul meci oficial în 2014 acasă, peste o săptămână, 26 ianuarie, cu HCM Făgăraş).

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.