sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Trupa lui Doru Oancea a câștigat confruntarea orgoliilor: Şurianu Sebeş – Euro Şpring 2-0 (0-0)

Trupa lui Doru Oancea a câștigat confruntarea orgoliilor: Şurianu Sebeş – Euro Şpring 2-0 (0-0)

Publicat în 25.10.2015 la ora 17:42

Surianu-Sebes-Euro-Spring-oct-2015Astăzi, în „Arini”, s-a disputat derby-ul etapei a X-a din Liga a 4-a, dintre Şurianu Sebeş şi Euro Şpring, partidă câștigată de gazde, scor 2-0 (0-0). După această victorie, echipa condusă de Doru Oancea a urcat pe poziția secundă a ierarhiei, depășind Euro Șpring.

Șurianu are maximum de puncte în „Arini”, din 5 meciuri, golaveraj 11-1. Euro a pierdut tempouri prețioase în lupta la vârf, după ce și etapa trecută a remizat acasă cu Dalia Sport Daia, fiind acum pe locul 4, depășită în această etapă de Șurianu și Mureșul Vințu.

• S-au dezlănțuit după pauză

Dacă în prima repriză am consemnat un joc echilibrat, cu o unică oportunitate, Ad. Găldean (37), la reluare, Șurianu a tranșat soarta unui meci important în 3 minute. Mai întâi, căpitanul gazdelor V. Morariu (53) a împins în plasă o minge scăpată de portarul Mihăilescu, ce a gafat nepermis. Peste alte 3 minute, Ad. Lăcătuș, scăpat frontal l-a lobat pe goalkeeperul advers și a adus bucurie în tabăra sebeșenilor.

• Suporterii din Șpring au făcut iar atmosferă

Peste 40 de suporteri vizitatori, în frunte cu primarul Daniel Rusu au fost alături de favoriți în confruntarea adevărului. Fanii au pătruns în incinta arenei cu fumigene, cântând imnul echipei Euro. Înarmați cu tobe, steaguri și petarde, aceștia au întâmpinat startul jocului cu o atmosferă de zile mari, atrăgând atenție celor peste 200 de spectatori. Însă în final jocul a fost oprit câteva minute din pricina petardelor aruncate în zona asistentului R. Mulea.

Facebook 

Trupa lui Doru Oancea a câștigat confruntarea orgoliilor: Şurianu Sebeş – Euro Şpring 2-0 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.