sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Trupa din „Arini” și-a spulberat adversarul, în finala județeană a Cupei României: Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş 0-6 (0-3)

Trupa din „Arini” și-a spulberat adversarul, în finala județeană a Cupei României: Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş 0-6 (0-3)

Publicat în 10.06.2017 la ora 20:55

Astăzi, pe Arena „CSO” din Cugir, Șurianu Sebeș a câștigat finala județeană a Cupei României, scor 6-0 (3-0), cu Viitorul Spicul Daia Română, un set de tenis, într-un meci fără istoric.

Trupa lui Doru Oancea a fost „vioara întâi” a jocului de sub Drăgana, pe care l-a dominat copios, impunându-se fără emoții grație golurilor marcate de R. Trif (16), tripla golgheterului Val. Drăgan (24, 47, 80) și P. Muntean (30), Cotoară (86).

Șurianu a repurtat cea mai clară victorie într-o finală de cupă din ultimul deceniu în județ!

Campioana județului Alba a făcut o adevărată demonstrație de forță, conducând încă din minutul 30 cu un net 3-0, dăienii neregăsindu-se deloc în prima repriză.

La fel ca și Performanța Ighiu în 2015, Șurianu a realizat „dubla” în Alba, iar după această victorie clară, după un meci fără istoric, echipa din Sebeș are un moral excelent înaintea marelui hop, barajul de promovare în Liga a 3-a, cu Viitorul Caransebeș, din 17 și 24 iunie, primul joc în deplasare.

• Vali Drăgan, jucătorul finalei

Atacantul aiudean Vali Drăgan a fost desemnat jucătorul finalei, după tripla din ultimul act, vârful Șurianului Sebeș fiind la a al 4-lea trofeu, după cele cuvenite golgheterului Ligii a IV-a, cupa și campionatul în Liga a 4-a

Cu acest joc s-a tras cortina peste fotbalul amator din Alba, pe Arena CSO fiind prevăzute festivitatea de premieră organizată de AJF Alba și jocurile finale ale Campionatului Speranțelor „Dragoș Damian”.

Trupa din „Arini” și-a spulberat adversarul, în finala județeană a Cupei României: Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş 0-6 (0-3)
1.5 (30%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.