sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Trupa din „Arini” și-a spulberat adversarul, în finala județeană a Cupei României: Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş 0-6 (0-3)

Trupa din „Arini” și-a spulberat adversarul, în finala județeană a Cupei României: Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş 0-6 (0-3)

Publicat în 10.06.2017 la ora 20:55

Astăzi, pe Arena „CSO” din Cugir, Șurianu Sebeș a câștigat finala județeană a Cupei României, scor 6-0 (3-0), cu Viitorul Spicul Daia Română, un set de tenis, într-un meci fără istoric.

Trupa lui Doru Oancea a fost „vioara întâi” a jocului de sub Drăgana, pe care l-a dominat copios, impunându-se fără emoții grație golurilor marcate de R. Trif (16), tripla golgheterului Val. Drăgan (24, 47, 80) și P. Muntean (30), Cotoară (86).

Șurianu a repurtat cea mai clară victorie într-o finală de cupă din ultimul deceniu în județ!

Campioana județului Alba a făcut o adevărată demonstrație de forță, conducând încă din minutul 30 cu un net 3-0, dăienii neregăsindu-se deloc în prima repriză.

La fel ca și Performanța Ighiu în 2015, Șurianu a realizat „dubla” în Alba, iar după această victorie clară, după un meci fără istoric, echipa din Sebeș are un moral excelent înaintea marelui hop, barajul de promovare în Liga a 3-a, cu Viitorul Caransebeș, din 17 și 24 iunie, primul joc în deplasare.

• Vali Drăgan, jucătorul finalei

Atacantul aiudean Vali Drăgan a fost desemnat jucătorul finalei, după tripla din ultimul act, vârful Șurianului Sebeș fiind la a al 4-lea trofeu, după cele cuvenite golgheterului Ligii a IV-a, cupa și campionatul în Liga a 4-a

Cu acest joc s-a tras cortina peste fotbalul amator din Alba, pe Arena CSO fiind prevăzute festivitatea de premieră organizată de AJF Alba și jocurile finale ale Campionatului Speranțelor „Dragoș Damian”.

Acest articol a fost citit de 59 ori

Trupa din „Arini” și-a spulberat adversarul, în finala județeană a Cupei României: Viitorul Spicul Daia Română – Şurianu Sebeş 0-6 (0-3)
1.5 (30%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.