sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Trupa din „Arini”, încheie turul de campionat cu o nouă victorie: Şurianu Sebeş – CS Ocna Mureş 1-0 (0-0)

Trupa din „Arini”, încheie turul de campionat cu o nouă victorie: Şurianu Sebeş – CS Ocna Mureş 1-0 (0-0)

Publicat în 27.11.2016 la ora 13:31

surianu-sebes-cs-ocna-mures-noi-2016În ultima etapă a turului Ligii a 4-a, Şurianu Sebeş a învins pe CS Ocna Mureş, la Vinţu de Jos, scor 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului derby a fost marcat de Coltor (73), direct din lovitură de colţ, fotbalistul aiudean intrând în teren cu 7 minute mai devreme.

Formaţia condusă de Mihai Manea şi Doru Oancea iernează pe prima poziţie a ierarhiei, cu maximum de puncte în prima parte a campionatului, un record al ultimilor ani pentru fotbalul judeţean, acest lucru fiind reuşit numai de Performanţa Ighiu acum două ediţii.

Acest succes reprezintă şi o revanşă faţă de echipa din Ocna Mureş, care sezonul trecut a remizat în „Arini” şi a blocat Şurianu în drumul spre baraj.

Ocnamureşenii au dat o replică aspră primei clasate, care însă a controlat ostilităţile, în primul mitan ratând trei bune ocazii, prin Oniche, Cl. Marcu şi Val. Drăgan. Echilibrul s-a rupt în acstul secund, când deschiderea scorului a fost prefaţată de bara lui Trif (70).

Facebook 

Trupa din „Arini”, încheie turul de campionat cu o nouă victorie: Şurianu Sebeş – CS Ocna Mureş 1-0 (0-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.