sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Trei tineri din Sebeș au ajuns pe mâna polițiștilor pentru furtul unor deșeuri metalice rezultate din dezmembrări auto

Trei tineri din Sebeș au ajuns pe mâna polițiștilor pentru furtul unor deșeuri metalice rezultate din dezmembrări auto

Publicat în 27.08.2013 la ora 14:39

duba-politie-sebesPoliţiştii de la serviciul de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş i-au identificat ieri pe B.A., şi G.L.R., ambii de 19 ani, din municipiul Sebeş, care împreună cu un minor de 15 ani din comuna Câlnic, sunt principalii suspecţi de comiterea unui furt de deşeuri metalice, în valoare de 2.000 de lei, din incinta unei societăţi comerciale din Sebeş, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 23 august.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că  în data de  22 august 2013, cei 3 suspecţi au escaladat gardul împrejmuitor al societăţii şi au sustras cantitatea de 1.500 kg deșeuri metalice provenite din  dezmembrări auto, pe care ulterior le-au valorificat la centre de colectare a fierului vechi din municipiul Sebeş. Cu ocazia cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 80 % şi restituit societăţii păgubite. Faţă de cei 3 suspecţi au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.