sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Trei persoane cercetate pentru ultraj, după ce au atacat cu pietre săptămâna trecută un echipaj de jandami la Sebeș

Trei persoane cercetate pentru ultraj, după ce au atacat cu pietre săptămâna trecută un echipaj de jandami la Sebeș

Publicat în 22.08.2017 la ora 9:26

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș a dispus deschiderea unui dosar de cercetare penală pentru ultraj, în cazul jandarmilor atacați cu pietre într-un cartier de romi din municipiul Sebeș, care au fost chemați să intervină la un caz de tulburare o ordinii și liniștii publice.

Procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș au declarat, marți, pentru ziarulunirea.ro, că în acest dosar cercetările continuă, iar urmărirea penală a trecut de la faza ”în rem” la ”in personam”, iar trei suspecți sunt cercetați pentru ultraj.

De asemenea, au fost audiate persoanele vătămate, iar în prezent se audiază mai mulți martori. Poliția Sebeș a fost delegată de procurorul de caz pentru e efectua cercetări.

În funcție de probele administrate la dosar, cei trei suspecți ar putea deveni inculpați, iar dosarul trimis în judecată sau, dacă probele nu sunt concludente, dosarul ar putea fi clasat.

Din primele date, la începutul lunii august, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină după ce mai mulți tineri, care ascultau muzică tare, i-au deranjat pe vecini, oamenii legii fiind sesizați prin 112 pentru deranjarea ordinii și liniștii publice. Ei s-au prezentat la fața locului și au aplicat o sancțiune persoanelor vinovate.
După puțin timp, pe 112 a mai venit un apel pentru deranjarea liniștii publice, în aceeași zonă a municipiului Sebeș. Jandarmii s-au deplasat, din nou, la fața locului și ar fi fost atacați cu pietre de către locuitori ai acestui cartier.

Cel puțin unul dintre ei s-a prezentat la spital pentru eliberarea unui certificat medico-legal. De asemenea, și mașina cu care s-au deplasat la intervenție a fost zgâriată după ce a fost lovită cu pietre.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 309 ori

Trei persoane cercetate pentru ultraj, după ce au atacat cu pietre săptămâna trecută un echipaj de jandami la Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.