sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Ştirea ta » Trei cai lăsați nesupravegheați au pus din nou în pericol siguranța participanților la trafic în apropiere de Petrești

Trei cai lăsați nesupravegheați au pus din nou în pericol siguranța participanților la trafic în apropiere de Petrești

Publicat în 16.05.2019 la ora 19:29

Trei cai lăsați nesupravegheați ar fi putut provoca, în această după-amiază, o tragedie în apropiere de localitatea Petrești. Animalele au fost filmate de o cititoare a sebesinfo.ro plimbându-se nestingherite chiar pe mijlocul drumului, printre autoturismele aflate în trafic la o oră de vârf.

„Poliția Locală din Sebeș stă la pândă doar la parcări în loc să se ocupe de siguranța participanților la trafic. De ce nu se ia atitudine? Nu se poate afla cine este proprietarul acestor cai care ne fac atâtea probleme? Poate într-o zi moare un om nu un cal. Sper ca cineva să se sesizeze și să ia măsurile necesare înainte de a se întâmpla o tragedie.”, ne-a scris persoana care i-a filmat.

Reamintim că în urmă cu doi ani, pe același drum, un cal lăsat nesupravegheat a fost accidentat mortal de un autoturism. Animalul a ieșit brusc în fața mașinii iar șoferul nu a avut timp să evite impactul. Autoturismul, un Volkswagen înmatriculat în Alba, a fost facut praf dar, din fericire, pasagerii nu au fost răniți.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.