sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Trei bărbaţi din Sebeș bănuiți că ar fi sustras mai multe materiale, de pe un șantier din municipiu, au fost reținuți de polițiști

Trei bărbaţi din Sebeș bănuiți că ar fi sustras mai multe materiale, de pe un șantier din municipiu, au fost reținuți de polițiști

Publicat în 27.10.2017 la ora 12:45

Ieri, 26 octombrie 2017, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au identificat 3 bărbaţi, cu vârste de 18, 27 şi 30 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un container cu scule amplasat pe un şantier de pe raza municipiului Sebeş, faptă reclamată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile.

Se pare că, în noaptea de 25/26 octombrie a.c., cei 3 bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în container şi ar fi sustras mai multe scule electrice (drujbe, bormaşini, etc) a căror valoare a fost estimată la 10.000 de lei.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, pe care l-au restituit societăţii păgubite.

Cei 3 bănuiţi de comiterea furtului au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 octombrie a.c., să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

La activităţile desfăşurate pentru identificarea celor 3 bărbaţi, poliţiştii au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi  Alba – Detașamentul Sebeş.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Trei bărbaţi din Sebeș bănuiți că ar fi sustras mai multe materiale, de pe un șantier din municipiu, au fost reținuți de polițiști
5 (100%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.