sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Transport ilegal de lemn capturat de polițiști, la Sebeș

Transport ilegal de lemn capturat de polițiști, la Sebeș

Publicat în 03.09.2015 la ora 10:59

actiune-politie-transport_lemneAproximativ 50 de metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi de poliţiştii de ordine publică, în cadrul unei acţiuni de control desfășurată pe raza municipiului Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, „acţiunile de verificare a transportatorilor de material lemnos, organizate de poliţiştii Serviciului de Ordine Publică în colaborare cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii economice din IPJ Alba, au continuat şi la data de 02 septembrie.

Astfel, cu ocazia unui control desfășurat pe raza municipiului Sebeş, a fost identificat un camion cu remorcă, înmatriculat în judeţul Harghita, încărcat cu 49,4 metri cubi material lemnos, pentru care şoferul a prezentat documente ce nu erau completate corespunzător, iar cantităţile menționate în acestea nu corespundeau cu realitatea.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului auto, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1, lit. n şi art.21, lit. d din Legea nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Transport ilegal de lemn capturat de polițiști, la Sebeș
4.2 (84%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.