sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Traian Cornea, candidat pentru Consiliul Local Sebeș: “Îmi doresc să împărtăşesc experienţa mea în administraţie viitorului primar şi împreună să schimbăm imaginea oraşului”

Traian Cornea, candidat pentru Consiliul Local Sebeș: “Îmi doresc să împărtăşesc experienţa mea în administraţie viitorului primar şi împreună să schimbăm imaginea oraşului”

Publicat în 30.03.2016 la ora 12:08

Pe Valea Frumoasei, în fermecătoarea zonă a Munţilor Şureanu, am cunoscut un tânăr, Traian Cornea, născut într-o zonă pitorească – la Căpâlna de Sebeş, acolo unde dacii au întemeiat o vestită cetate. 

Ca orice tânăr, a visat la o viaţă mai bună  pentru el şi familia lui şi a luptat pentru ca doTraian-Cornearinţele sale să se-mplinească. Prin muncă asiduă, a dezvoltat o afacere de succes pe care poate unii aţi descoperit-o deja pe Valea Sebeşului, pe Transalpina.

E legat sufleteşte de municipiul Sebeş, pentru că aici a avut cele mai mari realizări: şi-a întemeiat o familie şi s-a bucurat de naşterea primului copil. Aici, la Sebeş, Traian Cornea a înţeles, cu timpul, că nu toate sunt aşa cum ar trebui, că oamenii vor mai mult din partea celor care îi reprezintă. Poate, mulţi tineri din Sebeş  gândesc la fel, simt nevoia unor investiţii majore în infrastructura oraşului, astfel renunţându-se la tradiţionala peticire a carosabilului. Totodată, tinerii, dar şi ceilalţi locuitori ai municipiului îşi doresc ca banul public să fie gestionat cu responsabilitate.

Locuitorii oraşului au înţeles demult că modernizarea vechiului burg trebuie realizată ţinând seama de istoria locurilor. De asemenea, localnicii au observat că, din păcate, mediul nu este o prioritate pentru actuala administraţie locală. Nu în ultimul rând, calitatea serviciilor de care beneficiază populaţia oraşului lasă mult de dorit. Traian Cornea, un tânăr curajos şi încrezător din Sebeş, este de părere că a sosit timpul ca cetăţenii municipiului să se unească şi să lupte pentru ca dorinţele lor să se împlinească! Dacă aveţi curaj şi simţiţi că puteţi schimba faţa oraşului implicaţi-vă alături de Traian Cornea şi nu veţi regreta!

“Îmi doresc să împărtăşesc experienţa mea în administraţie viitorului primar şi împreună să schimbăm imaginea oraşului”, ne-a declarat Traian Cornea.

Facebook 

Traian Cornea, candidat pentru Consiliul Local Sebeș: “Îmi doresc să împărtăşesc experienţa mea în administraţie viitorului primar şi împreună să schimbăm imaginea oraşului”
4.5 (90%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.