sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Trafic deviat pe DN 1, în zona localității Lancrăm, pe sensul de mers dinspre Alba Iulia înspre Sebeș. Se montează 50 capace de canal și se reface covorul asfaltic

Trafic deviat pe DN 1, în zona localității Lancrăm, pe sensul de mers dinspre Alba Iulia înspre Sebeș. Se montează 50 capace de canal și se reface covorul asfaltic

Publicat în 15.06.2018 la ora 21:10

Traficul pe DN 1, în zona localității Lancrăm, pe sensul de mers înspre Sebeș, este deviat pe strada Dealului din localitate, datorită unor lucrări de înlocuire a capacelor de canal, varianta ovcolitoare având aproximativ 1,5 km, pe drum de macadam.

Vor fi înlocuite 50 de capace cu suportul de beton în totalitate, iar la final va fi refăcut și covorul asfaltic.

Este vorba despre un proiect în coparticipare: Apa Ctta Sebeș, care a bugetat în acest sens 150.000 lei și Primăria Municipiului Sebes, care a bugetat 130.000 lei pentru această lucrare atât de necesară pentru locuitorii din Lancrăm.

Pe perioada lucrărilor, traficul rutier se va desfășura pe o singură bandă, al doilea sens de mers fiind deviat pe strada Dealului. Traficul greu este deviat dinainte de sensul giratoriu de la intersecția cu drumul județean dinspre Vințu de Jos. Chiar dacă ruta ocolitoare nu este asfaltată, momentan mașinile mici circulă în condiții bune.

Durata estimată pentru finalizarea lucrărilor este de 30 de zile.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.