sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Toma Florin Petcu, președintele Agenției Naționale de Mediu vine la Sebeș

Toma Florin Petcu, președintele Agenției Naționale de Mediu vine la Sebeș

Publicat în 20.11.2015 la ora 18:39

toma-petcuMâine, 21 noiembrie, 2015, chiar în ziua în care este programat să se desfășoare la Sebeș un nou protest împotriva poluării și a corupției autorităților, reprezentanții ONG-urilor de mediu sunt așteptați să participe la o întâlnire cu Toma Florin Petcu, președintele Agenției Naționale de Mediu din România (ANPM).

Invitația a fost făcută personal de prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșer, care va participa de asemenea la această întâlnire.

Este greu de evaluat în acest moment ce relevanță mai pot avea discuțiile programate pentru mâine dimineață la Sebeș, din moment ce legitimitatea lui Toma Florin Petcu în funcța de lef al ANPM, este pusă la îndoială chiar de către ONG-uri.

Toma conduce instituția din decembrie 2014 când a fost numit în funcție de fostul premier Victor Ponta. Cu doar câteva luni înainte să fie numit, actualul sef al ANPM a trecut de la PNL la PLR. Toma Florin Petcu a demisionat in luna iunie 2014 din postul de subprefect al judetului Giurgiu si a parasit filiala locala a PNL, pentru a se inscrie in Partidul Liberal-Reformator al lui Calin Popescu Tariceanu.

O întâlnire similară la care au participat ONG-uri din Alba și Toma Florin Petcu, alături de fostul ministru al Mediului Grațiela Gavrilescu a mai avut loc în această vară la Alba Iulia, după ce reprezentanții asociațiilor de mediu au protestat în fața Prefecturii Alba, unde știuau că se află cei doi oficiali guvernamentali.

Facebook 

Toma Florin Petcu, președintele Agenției Naționale de Mediu vine la Sebeș
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.