sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tinerii liberali din Sebeş doresc construirea unui drum de acces la Râpa Roşie

Tinerii liberali din Sebeş doresc construirea unui drum de acces la Râpa Roşie

Publicat în 17.04.2013 la ora 14:46

Tinerii liberali din Sebeş îi invită pe pasionaţii de drumeţii la o călătorie inedită cu bicicletele la Râpa Roşie. Monument unic în Europa, Râpa Roşie are nevoie de un drum de acces şi de facilităţi pentru turişti, sunt de părere liberalii.

“Duminică 21 aprilie, ora 14.00 TNL Sebeş te invită la o călătorie inedită pe biciclete la Râpa Roşie. Monument unic în Europa, Râpa Roşie aşteaptă să fie descoperită atât de cetăţenii Sebeşului, cât şi de turişti. Unic în Europa este acest monument şi prin lipsa unui drum de acces şi a oricăror facilităţi pentru vizitatori. Considerăm un viitor proiect pentru realizarea drumului de acces spre Râpa Roşie de o importanţă maximă, un proiect demn de luat în considerare ca fiind o prioritate de către Primăria municipiului Sebeş.
Noi credem că Râpa Roşie merită un drum de acces. Vino să-l descoperim împreună. Întâlnirea va avea loc la ora 14.00 în faţa centrului de sănătate Sebeş, iar drumeţia se va face cu bicicletele!”, se arată într-un comunicat trimis de TNL Sebeş.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.