sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tinerii din Sebeș care au spart un BAR și au sustras mai multe bunuri din inox vor fi cercetați în stare de arest preventiv

Tinerii din Sebeș care au spart un BAR și au sustras mai multe bunuri din inox vor fi cercetați în stare de arest preventiv

Publicat în 03.03.2016 la ora 11:56

barbat-incatusatCei doi tineri din Sebeş, cercetaţi într-un dosar privind comiterea unei infracţiuni de furt calificat, dintr-un local public din municipiu, vor fi cercetaţi în stare de arest preventiv.

La data de 02.03.2016, C.A.A. şi P.V.A., ambii de 22 de ani, din municipiul Sebeş, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, propunere însușită și promovată instanței de judecată.

Față de cei doi tineri, Judecătoria Sebeș a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 zile.

• Informaţii de background:

La data de 01.03.2016, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au efectuat două percheziţii la domiciliile lui C.A.A. şi P.V.A., ambii de 22 de ani, din municipiul Sebeş, care sunt bănuiţi de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 18.02.2016.

Se pare că, în data de 10 februarie a.c., cei doi tineri au pătruns, prin efracţie, într-un bar din municipiul Sebeş şi au sustras mai multe bunuri din inox.

Cu ocazia percheziţiilor, poliţiştii au reuşit să obţină probe în dosarul penal ce-i priveşte pe cei doi.

Faţă de C.A.A. şi P.V.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale. Aceştia au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore.

Acest articol a fost citit de 73 ori

Tinerii din Sebeș care au spart un BAR și au sustras mai multe bunuri din inox vor fi cercetați în stare de arest preventiv
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.