sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Tinerii dansatori de la Clubul de Dans Sportiv Fantasy Dance din Sebeş sunt din nou pe podium

Tinerii dansatori de la Clubul de Dans Sportiv Fantasy Dance din Sebeş sunt din nou pe podium

Publicat în 12.03.2013 la ora 17:38

Clubul de Dans Sportiv Fantasy Dance care funcţionează pe lângă Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, deşi activează doar din anul 2010, a participat la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale cu perechi diferite şi categorii de vârste diferite, obţinând prestigioase premii.

În cadrul Campionatului Naţional de Dans Sportiv, desfăşurat în zilele de 2 şi 3 martie 2013, organizat de Federaţia Română de Dans Sportiv, în colaborare cu Clubul de Dans Sportiv Crystal Top din Cluj-Napoca, competiţia celor mai buni dansatori, perechea formată din Darius Dogar şi Natalia Cotruş a reuşit să urce pe podium şi să câştige locul II, confirmându-şi încă o dată valoarea. De asemenea, perechea formată din Robert Razor şi Sonia Damian i-au urmat îndeaproape pe colegii lor, ocupând locul IV.

Acestea nu au fost singurele performanţe obţinute de talentaţii dansatori ai clubului Fantasy Dance: Antonia Sora a reuşit să ajungă şi ea în marea finală, ocupând locul VI, locul VII revenind perechilor formate din Şerban Dragomir şi Laura Cristea respectiv Bogdan Bica şi Oriana Trif. Locul IX a fost ocupat de Alexandru Bădilă şi Oana Hodor respectiv Marius Henegar şi Antonia Avădani locul X revenind perechii Mihai Beschiu şi Tania Damian.

În cadrul acestei competiţii au participat aproximativ 1000 de dansatori de la cele mai prestigioase cluburi din ţară. Performanţa obţinută de aceşti copii nu este deloc neglijabilă dat fiind faptul că ei se află la primele participări în cadrul unui concurs de o asemenea anvergură.

 Antrenoarea lor, Ema Şalapi, este foarte mândră de ei: „Sunt foarte mulţumită de rezultatele obţinute de copii la acest concurs. Trebuie să ţinem cont totuşi că a fost vorba de Campionatul Naţional, unde concurenţa este de fiecare dată acerbă. Copiii au muncit mult, timp de un an de zile, au renunţat la calculatoare şi la bătut mingea afară. Acum au adunat roadele muncii lor. Vom reveni în sala de dans, muncind şi mai mult în speranţa că ne vom întoarce şi de la Mediaş cu locuri şi mai bune”.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.