sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Știri din zonă » Tineri din Gîrbova reținuți pe polițiștii din Sebeș, după ce au dat mai multe spargeri la sediile unor societăți comerciale din comună

Tineri din Gîrbova reținuți pe polițiștii din Sebeș, după ce au dat mai multe spargeri la sediile unor societăți comerciale din comună

Publicat în 25.01.2018 la ora 16:36

Poliţiştii Secţiei 7 de Poliţie Rurală din Sebeş au reţinut patru tineri bănuiţi de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale cu un prejudiciu total de peste 20.000 lei. Poliţiştii au făcut 4 percheziţii domiciliare şi au identificat provenite din furturi.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 ianuarie,  poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş i-au identificat 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani, toţi din comuna Gîrbova, ca persoane bănuite de comiterea, în perioada iulie 2017 – ianuarie 2018, a 4 furturi din societăţi comerciale situate pe raza comunei.

Aceştia ar fi pătruns prin efracţie şi ar fi sustras cafea, ţigări, produse alimentare, băuturi alcoolice şi produse electronice, în valoare totală de 20.200 de lei.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Pentru Acţiuni Speciale, au efectuat percheziţii la domiciliile celor 4 tineri bănuiţi de furt, ocazie cu care au reușit să identifice bunuri susceptibile a proveni din furturi.

Faţă de cei 4 tineri a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.