sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Timp de trei zile, Primăria Municipiului Sebeş a organizat o serie de evenimente dedicate tuturor sebeşenilor aflaţi la vârsta senectuţii

Timp de trei zile, Primăria Municipiului Sebeş a organizat o serie de evenimente dedicate tuturor sebeşenilor aflaţi la vârsta senectuţii

Publicat în 04.10.2017 la ora 21:02

Conform unei rezoluţii adoptată de Organizaţia Naţiunilor Unite, în anul 1991, în data de 1 octombrie se sărbătoreşte, în lumea întreagă, Ziua Persoanelor Vârstnice. Cu acest prilej, Primăria Municipiului Sebeş a organizat o serie de evenimente dedicate sebeşenilor aflaţi la vârsta senectuţii.

Duminică, 1 octombrie 2017, au fost sărbătorite persoanele care frecventează Centrul de Zi pentru Vârstnici, împreună cu Serviciul Public de Asistenţă Socială, coordonatorul centrului. La recepţia oferită au participat circa 270 de persoane vârstnice.

Luni, 2 octombrie, primarul Municipiului Sebeş, Dorin Nistor, alături de viceprimarul Adrian Bogdan, au participat la sediul Căminului pentru Persoane Vârstnice Sebeş, la programul pregătit de administratorii căminului, în parteneriat cu primăria, pentru beneficiarii acestui aşezământ.

Marți, 3 octombrie, începând cu ora 17.00, în parteneriat cu Centrul Cultural „Lucian Blaga”, Primăria Municipiului Sebeş a premiat 47 de cupluri care aniversează nunta de aur, în cursul acestui an. Evenimentul s-a numit simbolic „O crizantemă pentru vârsta a treia”, iar nota dominantă a fost eleganţa şi preţuirea pentru valorile familiei.

Primăria Municipiului Sebeş adresează tuturor vârstnicilor care ne fac onoarea de a fi cetăţenii noştri, calde urări de sănătate, viaţă lungă şi liniştită alături de cei dragi. La mulţi ani!

Nadia Mitrea
Purtător de cuvânt,
Primăria Municipiului Sebeş

Facebook 

Timp de trei zile, Primăria Municipiului Sebeş a organizat o serie de evenimente dedicate tuturor sebeşenilor aflaţi la vârsta senectuţii
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.