sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Politică » Teodor Atanasiu, prim-vicepreședinte PNL: ”Nistor se înscrie în cursa pentru Primăria Sebeș din postura de perdant”

Teodor Atanasiu, prim-vicepreședinte PNL: ”Nistor se înscrie în cursa pentru Primăria Sebeș din postura de perdant”

Publicat în 18.10.2015 la ora 13:34

Nistor-ApolzanPrim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu a afirmat, astăzi, răspunzând unei întrebări, că Dorin Nistor se înscrie în cursa pentru Primăria Sebeș din postura de perdant, iar dacă va câștiga alegerile interne, Mihai Apolzan are toate șansele să câștige și Primăria.

Mihai Apolzan (31 de ani) a fost prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, ca fiind candidatul susținut de vechiul PNL la Primăria Sebeș care va intra într-o cursă internă.

Fiind întrebat dacă Apolzan nu a fost anunțat prea târziu, comparativ cu Dorin Nistor, a cărui intenție de a candida este cunoscută de multă vreme, Atanasiu a afirmat: ”Eu cred că nu și vă spun de ce. Spre deosebire, Nistor a pierdut toate alegerile la Sebeș de primar. Deci se înscrie în cursă din postura de perdant. Apolzan e născut și locuiește în Sebeș spre deosebire de Nistor care locuiește în Alba Iulia. Apolzan are o activitate extrapolitică la Cadastru care-l recomandă ca un om foarte serios și foarte apreciat, deci o activitate profesională fără dubii, spre deosebire de alte activități profesionale, și din acest motiv are toate șansele. E tânăr, e capabil, cu viziune, are toate șansele să câștige niște alegeri împotriva unor candidați care au fost mai multe mandate în fruntea Primăriei Sebeș și nu au reușit să facă nimic. Auzeam că Sebeșul nu se dezvoltă, timp de 15 ani am auzit lucrul acesta, că nu are centură. După ce s-a terminat autostrada nu se dezvoltă fiindcă are centură. Problema la Sebeș este de oameni și de cei care administrează Sebeșul”, a spus Atanasiu.

Dorin Nistor a fost contactat telefonic pentru a comenta acest subiect. ”Nu vreau să comentez ce au declarat alții. Din punct de vedere al sondajului de opinie, făcut la Sebeș, sunt detașat în fața oricărui candidat. Apolzan este de patru, cinci ori mai slab decât mine în sondaje”, a afirmat Nistor.

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.