sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Actualitate » Tencuiala de la intrarea Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Sebeș s-a PRĂBUȘIT peste un elev

Tencuiala de la intrarea Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Sebeș s-a PRĂBUȘIT peste un elev

Publicat în 31.05.2019 la ora 14:00
   

Un incident incident deosebit de grav s-a produs miercuri, 29 mai 2019, la Școala Generală Nr. 4, din cartierul Mihail Kogalniceanu al municipiului Sebeș, unde o bucată mare de tencuială de desupra ușii de intrare în unitatea de învățământ, s-a prăbușit peste un elev de clasa a IV-a.

Un localnic a care a reușit să suprindă situația, imediat după incident, a publicat imaginile pe Facebook. La locul incidentului a intervenit un echipaj SMURD care a acordat elevului primul ajutor.

Potrivit ISU Alba, în urma incidentului a fost rănit un copil în vârstă de 10 ani, elev al școlii, care a suferit un traumatism cranio-cerebral. El a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, după care a fost transportat la spital cu ambulanța SMURD.

”Incidentul s-a produs, miercuri, în jurul orei 10.00, în pauza mare. O bucată de tencuială a cazut datorită inflitrațiilor de apă din urma ploilor abundente din ultima perioadă. Tencuiala era de deasupra ușii unde se face accesul pentru cadrele didactice și nu la accesul elevilor. Profesorul de serviciu a sunat la 112, iar echipajul medical s-a deplasat rapid la școală unde a acordat primul ajutor elevului N..R.V. Copilul a fost transportat la spital împreună cu mama lui, era speriat și prezenta zgărieturi la nivelul gâtului. Directorul școlii s-a deplasat la spital unde a discutat cu medicii. În prezent, băiatul este conștient, i s-au făcut investigații și se așteaptă rezultatele”, a declarat inspectorul șef Marcela Dărămuș, de la IȘJ Alba.

Facebook 

Comentarii

Un Comentariu la Tencuiala de la intrarea Școlii Gimnaziale Nr. 4 din Sebeș s-a PRĂBUȘIT peste un elev

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.