sebesinfo, stiri sebes, informatii sebes

Acasă » Sport » Tatăl viceprimarului din Sebeș s-a clasat pe locul I la crosul de 5 km, din cadrul Alba Iulia City Race – 2019

Tatăl viceprimarului din Sebeș s-a clasat pe locul I la crosul de 5 km, din cadrul Alba Iulia City Race – 2019

Publicat în 21.09.2019 la ora 20:51

Bogdan Mircea din Sebeș, tatăl viceprimarului Adrian Bogdan s-a clasat pe locul I, la crosul de 5 km, în cadrul competiției Alba Iulia City Race 2019.

La venerabila vârstă de 82 de ani, Bogdan Mircea a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând locul I la una dintre probele din competiția Alba Iulia City Race, organizată sâmbătă la Alba Iulia.

Domnul Mircea ne-a destăinuit și secretul care l-a ajutat să termine primul cursa de 5 km. Acesta se antrenează și aleargă de trei ori pe săptămână pentru a se menține în formă: „De trei ori pe săptămână fug pe stadion, fac antrenamente”, spune acesta.

La cursa la care a participat au mai fost și alți participanți, patru la număr, din Mediaș, dar toți mai tineri ca Mircea Bogdan.

Câștigătorul locului I a mai participat și la alte competiții la Târgu Mureș, iar peste două săptămâni va merge la Blaj: Am fost și prin Grecia, prin Albania, Turcia. Aur și argint am luat acum doi ani

Facebook 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.